مدیرعامل سازمان اجتماعی با اشاره به وجود ابزار و تجهیزات پیشرفته پزشکی در دنیا گفت: سازمان تامین اجتماعی توانسته از این فرصت برای 30 میلیون بیمه شده استفاده کند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی ذبیحی در سمپوزیوم بین‌المللی جراحی مغز و اعصاب که در بیمارستان میلاد برگزار می شود، گفت: ایرانیان توانمند نشان دادند که می‌توانند و توانستن جزو جدانشدنی فرهنگ ایرانی است. امروزه شاهد تعریف واژه توانستن از سوی متخصصان توانمند ایرانی هستیم.

وی با اشاره به اینکه در سالهای نخستین پس از انقلاب شاهد حضور پزشکان و پرستاران هندی، فیلیپینی و حتی پاکستانی بودیم، افزود: حال آنکه همواره در طول تاریخ ایرانیان هوشمند و با ذکاوت افتخارآفرین بوده‌اند.

ذبیحی، ایران قدرتمند را در گرو توانمندی و پیشرفت ایرانیان عنوان و با اشاره به تلفیق علم مهندسی و پزشکی افزود: در عرصه‌های پیشرفته علم شباهت فراوانی بین علوم مختلف وجود دارد.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، سرمایه‌های انسانی، تکنولوژی و ثروت را از مولفه‌های مهم توسعه برشمرد و یادآور شد: در دنیای کنونی مدیریت علمی برای نگهداری از ثروت و تکنولوژی استفاده می‌شود.

 ذبیحی با بیان اینکه مهندسی معکوس با درس آموزی از آفرینش آغاز شد، افزود: امروزه برای پایش نگهداری و کنترل ماشین با بهره‌گیری از روشهای تکنولوژی سیستم‌هایی مشابه سیستم‌های مغز و اعصاب استفاده می‌شود.

 وی با اشاره به نقش شبکه مغز و اعصاب بدن در حفظ نشاط بشری، گفت: برای نگهداری ماشین فول اتوماسیون ساخته دست بشر هم به شبکه نگهداری نیاز است.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: برای آنکه در عرصه ثروت و تکنولوژی بتوان از ماشین حداکثر بهره برداری را برد شبکه نگهداری، اطلاع دادن از وضعیت کارکرد ماشین برای مهندسین بسیار مهم است.

 ذبیحی با بیان اینکه هم اکنون کنترل از راه دور ماشین با شبکه عصبی انجام می‌شود، افزود: "فازی لاژیک" سیستم پیشرفته نگهداری و پایش ماشین‌آلات به روشها و الگوریتمهای ریاضی است که یک استاد ایرانی در آمریکا آن را به دنیا عرضه کرد.

 وی با بیان اینکه برای کنترل اتوماسیون تشخیص و پایش وضع مطلوب ماشین برای حفظ و مراقبت ماشینهای گران قیمت هزینه‌های بی شماری پرداخت شده است، یادآور شد: تفاوت کار در مهندسی در این بخش با مغز و اعصاب انسانی امکان برقراری تبادل نظر و گفتگو بین پزشک با بیمار و اطرافیان است.

ذبیحی با اشاره به وجود ابزار پیشرفته پزشکی و ماشین آلات فراوان برای تشخیص در علوم پزشکی، گفت: این ابزار و ماشین آلات با استفاده از روشهای مهندسی در تشخیص و پایش از وضعیت سلامت انسان سودمند هستند.

 ذبیحی با بیان اینکه امروزه این ابزار و وسایل، امکان تشخیص را برای اندیشمندان آسان کرده است بر ضرورت همبستگی و پیوستگی علوم تاکید کرد و یادآور شد: متخصصان ایرانی در داخل و خارج از کشور به بالاترین سطوح و دستاوردهای علمی رسیده‌اند و سازمان تامین اجتماعی توانست از این فرصت برای 30 میلیون بیمه شده استفاده کند.