نمایش"راز ماهی طلایی آکواریوم آقای ژان" به کارگردانی احمد ایرانی‌خواه خردادماه در سالن اصلی تالار مولوی روی صحنه می‌رود.

ایرانی خواه در این باره به خبرنگار مهر گفت: نمایش"راز ماهی طلایی آکواریوم آقای ژان" که در هفتمین جشنواره سراسری تئاتر رضوی به عنوان اثر برگزیده انتخاب شده بود نیمه اول خرداد در سالن اصلی تالار مولوی اجرا می شود. این نمایش قرار بود در تالار قشقایی اجرا شود اما به دلیل اینکه قصد دارم نمایش"ارغوان" را هم امسال به صحنه ببرم واز یک کارگردان دو اثر در تئاتر شهر اجرا نمی‌شود نمایش را در تالار مولوی اجرا می‌کنیم. 

وی افزود: "راز ماهی آکواریوم آقای ژان" نوشته ملیحه مرادی جعفری است واز هفت اپیزود تشکیل شده که هر اپیزود فضای متفاوتی دارد و ساز کرنا به صورت ترجیع‌بند این اپیزود‌ها را به هم مرتبط می‌کند. این اپیزودها در دوره‌های مختلف زمانی اتفاق می‌افتند و از دوره قاجار تا گروههای رپ زیرزمینی را شامل می‌شود.

    

 رحمان حقیقی، مرضیه صدرایی، نسرین نصرتی، محمدحسین علایی‌نژاد، محمد ربانی، شبنم خزعلی، پیمان دانشمند،غلامحسن شمس،علی همایون و فرانک میری بازیگران این نمایش هستند. نمایش "راز ماهی طلایی آکواریوم آقای ژان" در بخش تجربی هفتمین جشنواره تئاتر رضوی در بخشهای بهترین کارگردانی، بهترین بازیگر نقش اول مرد وزن مورد تقدیر قرار گرفته است.

ایرانی‌خواه بهمن و اسفند پارسال نمایش "آوا" را در تالار سایه روی صحنه داشت و نمایش"ارغوان" به کارگردانی وی ‌نیز در بخش چشم‌انداز تئاتر ایران در سال 89 در بیست وهشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر اجرا شد. ایرانی‌خواه نمایشهای "آنتیگونه در نیویورک"، "شازده قورباغه"، "فرجام"، "تب تربت"، خورشید گمنام" و " میمون میمون است" را کارگردانی کرده است.