به گزارش خبرنگار مهر، اجلاس بین المللی اسپورت آکورد با شرکت 120 فدراسیون عضو این تشکیلات به مدت چهار روز در هتل آتلانتیس شهر دبی برگزار شد که برگزاری مجمع عمومی، نشستهای تخصصی ورزشی و نمایشگاه محصولات و تولیدات کشورهای عضو از مهمترین بخشهای این اجلاس بود.
در این گردهمایی که به ریاست "وربورگن" رئیس سوئیسی تشکیلات بین المللی اسپورت آکورد برگزار شد و شیخ محمد حاکم دبی آن را افتتاح کرد ، 1700 مدیر ورزشی جهان و چهرههای سرشناس ورزشی از جمله ژاک روک رئیس کمیته بین المللی المپیک، سپ بلاتر رئیس فدراسیون بین المللی فوتبال و روسای فدراسیونهای بین المللی و جهانی شرکت داشتند و پیرامون اضافه شدن برخی رشتههای جدید به این تشکیلات به بحث و تصمیم گیری پرداختند.
در مجمع عمومی اجلاس اسپورت آکورد دو رشته ورزشی"ساواته" یا یوکس فرانسوی و اسکی نمایشی روی کوه تحت پوشش این تشکیلات قرار گرفت. رشتههای ورزشی جدید برای فعالیت رسمی خود و یا راهیابی به بازیهای المپیک می بایست ابتدا در این تشکیلات حضور خود را ثبت و رسمی کنند. در مجمع عمومی همچنین مقررشد اجلاس آتی اسپورت آکورد به میزبانی شهر لندن میزبان المپیک 2012 برگزار شود.
همزمان با این اجلاس نشست هیئت رئیسه اغلب فدراسیونهای جهانی برگزار و فدراسیونهای عضو پیرامون رویدادهای ورزشی و میزبانی مسابقات آتی خود تصمیم گیری کردند.
اجلاس سالیانه اسورت آکورد که پیش از این به نام GAIS شهرت داشت تشکیلاتی موازی فدراسیون بین المللی المپیک (IOC) به شمار می رود که بخش عمده ای از زیر شاخههای ورزشهای المپیکی را تحت پوشش دارد.
سازمان تربیت بدنی با اعزام نمایندگانی به اجلاس اسپورت آکورد در نظر دارد به منظور نظم دهی و سامان بخشیدن به فدراسیونهای ورزشی تنها در رشتههای به سرمایه گذاری بپردازد که تحت پوشش این تشکیلات بین المللی هستند.
درحال حاضر در ایران بسیاری از رشته های ورزشی عضو تشکیلات اسپورت آکورد هستند و از موقعیت جهانی برخوردارند ولی برخی رشتهها که ایران در آنها صاحب جایگاه جهانی است بدون داشتن متولی خاصی زیرمجموعه فدراسیونهای ورزشی فعالیت می کنند که قرار است با آغاز بکار فدراسیون انجمنهای ورزشی این رشتهها در چارچوب مشخص و با متولی خاصی اداره شوند.
سپک تاکرا، ورزشهای هوایی، دراگون بت و ... از جمله این رشتهها هستند که سازمان تربیت بدنی درنظر دارد با عضویت در تشکیلات بین المللی نظیر اسپورت آکورد شکل رسمی تری به فعالیت این گونه رشتهها ببخشد و حتی زمینه ثبت رشتههای جدیدی را در این نهاد بین المللی فراهم کند.