یک کارگردان جوان تئاتر اعتقاد دارد که دبیر آینده جشنواره تئاتر دانشگاهی باید مدیر وکارآمد باشد و مهم نیست که از چه قشری انتخاب شود.

ندا گل رنگی کارگردان جوانی که با نمایشنامه خوانی"تمام" در سیزدهمین جشنواره تئاتر دانشگاهی حضور دارد درباره انتخاب دبیر آینده این جشنواره از بین اساتید دانشگاه به خبرنگار مهر گفت: به نظر من تفاوت زیادی بین دبیری دانشجویان ویا اساتید دانشگاه وجود ندارد. مهم این است شخصی که برمسند دبیری یک جشنواره معتبر تکیه می زند مدیریت خود را به معرض نمایش بگذارد.

وی ادامه داد: کارآمدی ومدیریت درست در اداره یک جشنواره حرف اول را می زند. حالا ممکن است این دبیر یک دانشجوی فعال  یا یکی ازاساتید دانشگاه وهنرمند معتبری باشد. در این دوره از جشنواره روابط عمومی عملکرد ضعیفی داشته است.

گل رنگی افزود: هنوزبه گروه های نمایشنامه خوانی کمک هزینه ای پرداخت نشده است در صورتیکه بقیه گروه های نمایشی حداقل نیمی از هزینه های خود را دریافت کرده اند. البته این کمک هزینه ها هم به اندازه ای نیست که بتواند کمک چندانی به اجرای آثار نمایشی کند . این مسئله باعث پائین آمدن کیفیت اجراهای جشنواره می شود.

وی خاطر نشان کرد: در برگزاری یک جشنواره حرفه ای وبین المللی تبلیغات حرف اول را می زند. این دوره از جشنواره تبلیغات میدانی واطلاع رسانی خیلی محدودی داشته است.  یک گروه نمایشی برای دیده شدن تلاش می کند وزمانی که اثرش تماشاگر نداشته باشد دلسرد شده وازکیفیت اجرای نمایش خود نیزمطلع نمی شود.