جلال حاجی غلامعلی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: برخلاف تصور بسیاری، دانش نرم افزاری کشور ما بسیار ارتقا یافته و در این خصوص توانایی های فراوانی وجود داردکه باید به کار گرفته شود.
وی ادامه داد: متخصصان نرم افزار خوبی در کشور ما وجود دارند که وجود آنها کمکی می کند دانش نرم افزاری کشور ما امکان رشد بیشتری داشته باشد و بتواند بخشی از نیازهای داخلی را تامین کند که این امر بسیار امیدوارکننده است.
این مسئول بیان کرد: البته در این زمینه کمبودها و کاستی های نیز وجود دارد که اگر رفع شوند و به همه آنها پاسخ داده شود، جایگاه کشور در زمینه دانش نرم افزاری بیش از گذشته ارتقا خواهد یافت و در این زمینه به موازات موفقیتهای کمی، موفقیتهای کیفی نیز کسب می شود.
موانع رشد دانش نرم افزاری از میان برداشته شود
حاجی غلامعلی اظهار داشت: لازم است تا حد ممکن، موانع رشد دانش نرم افزاری از میان برداشته شود و امکانات تا حد ممکن برای متخصصان فراهم شود تا آنها بتوانند با فراغ بال بیشتری به رشد علم نرم افزار در کشور کمک کنند.
وی خاطرنشان کرد: در شرایطی که پتانسیلهای فراوانی در زمینه علم نرم افزار در کشور وجود دارد، لازم است شرایطی فراهم شود تا بتوانیم از این ظرفیتها بهره بگیریم و امکانات مورد نیاز کارشناسان و متخصصان نرم افزار را در اختیار آنها قرار دهیم.
وی در خصوص برنامه لینکوس نیز افزود: استفاده از برنامه لینوکس در زمینه های کامپیوتری مزایای فراوانی دارد و بسیاری از سازمانها و نهادها می توانند از آن استفاده کنند.
این مسئول یادآور شد: البته مهاجرت نرم افزاری به لینوکس پروسه ای طولانی است به عنوان مثال در خصوص یکی از بانکهای کشور مدتها طول کشید تا توانستیم برنامه مهاجرت یادشده را روی برگه بیاوریم.