رئیس جمهور گفت: اگر آقای اوباما تسلیم گروه های فشار شود ، این موضوع فقط سبب دشوارتر شدن کارها می شود. از این رو چنانچه وی واقعا قصد ایجاد تغییر دارد باید دربرابر این گروهها مقاومت کند .

به گزارش  خبرگزاری مهر دکتر محمود احمدی نژاد در جریان سفر به نیویورک در مصاحبه با شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی ، برخوردهای عجولانه را به ضرر بهبود روابط ایران و آمریکا دانست و گفت: قطعنامه ای که در حضور شخص آقای اوباما در آژانس بین المللی انرژی اتمی برضد ایران به تصویب رسید اقدامی بسیار عجولانه بود که پیامدهای منفی بسیاری در داخل ایران به همراه داشت.

رییس جمهور در پاسخ به اینکه آیا واقعاً ایران با حرکت در مسیر غنی سازی که البته نسبت به آن مجاز است قصد ندارد از چگونگی ساخت بمب آگاه شود ، تصریح کرد : وقتی می‌گوییم بمب اتم نمی خواهیم و اعتقادی به آن نداریم واقعا نمی‌خواهیم ، ما از هیچ کس نمی ترسیم ، اگر حتی بمب بخواهیم به همه اعلام می کنیم زیرا از هیچ کس ترسی نداریم ؛ سیاست های ایران کاملا شفاف است .

وی ادامه داد : جمهوری اسلامی ایران همواره به صراحت اعلام کرده که با سیاست های امریکا در خاورمیانه مخالف است و در مقابل آن ایستادگی می کند و از بیان این موضع هراسی نداریم.مشکل اصلی قدرت های زورگو سیاست های ضد سلطه و ضد استکباری ملت ایران است و موضوع هسته ای بهانه ای بیش نیست. 

دکتر احمدی نژاد در پاسخ به سوال خبرنگار شبکه الجزیره انگلیسی مبنی بر اینکه آیا ایران قصد ندارد مثلا همانند ژاپن برای مقابله با کشوری مانند کره شمالی، گزینه انرژی هسته ای را برای خودش حفظ کند که بتواند از خودش ( با سلاح هسته ای) دفاع کند؟ اظهار داشت : ممکن است کشوری همانند ژاپن بخواهد بمب اتمی داشته باشد تا از خودش دفاع کند اما ما اعتقادی به کارایی این سلاح نداریم .آیا در اختیار داشتن چندین هزار سلاح اتمی توسط آمریکا توانسته به این کشور کمک کند تا مسائل افغانستان را حل کند؟ وجود این بمبها تاکنون چه سودی برای امریکا داشته است ؟ اتحاد جماهیر شوروی سابق چه تعداد سلاح اتمی در اختیار داشت؟ چرا این بمب ها مانع از فروپاشی شوروی نشد؟

رییس جمهور در پاسخ به اینکه از نظر ایران کار با کدامیک از دو رئیس جمهور آمریکا یعنی جرج بوش و باراک اوباما راحت تر بوده است ، گفت : ما نه با آقای بوش و نه با آقای اوباما نتوانسته ایم به تعامل برسیم و تحولات زیادی در زمینه تعامل ایران و امریکا رخ نداده است که بتوان به این سوال پاسخ داد اما به هر حال، شاید کار با آقای اوباما در مقایسه با آقای بوش آسان تر باشد.

وی افزود: به نظرمن، آقای اوباما نشان دهنده آخرین فرصتی است که آمریکا در اختیار دارد تا چهره اش را در جهان اصلاح و بهبود بخشد.

رییس جمهور خاطر نشان کرد: اگر عناصر افراطی در مجبور کردن آقای اوباما به اتخاذ مواضع افراطی برضد ایران موفق شوند، این به معنای پایان یافتن فرصت او و از سوی دیگر پایان فرصت امریکا در بهبود شرایط خود در جهان خواهد بود.