به گزارش خبرنگار مهر، سید علی اکبر طاهایی عصر یکشنبه در همایش شوراهای اسلامی استان در ساری افزود: به نقش نظارتی شوراها بیشتر باید اهتمام شود تا خروجی کار افزایش یابد.
وی با بیان اینکه سپردن کار مردم به مردم یک اصل است، افزود: در سالهای نخستین انقلاب به واسطه ملاحظات اجرایی و جنگی که به ما تحمیل شد این مساله به درستی صورت نگرفت.
استاندار مازندران با اشاره به اینکه در پایتخت نیز شوراها با نقیصه هایی مواجهند، تصریح کرد: حضور پر رنگتر شوراها می تواند برطرف کننده این نقیصه باشد.
وی با اشاره به اینکه محوری ترین برنامه استان در سال 89 و در روند سفر رئیس جمهور به استان موضوع ساماندهی زباله است، خاطرنشان کرد: در زمینه دفع زباله در کشور نیز مشکلاتی وجود دارد که باید برای بهبود این اوضاع چاره ای اندیشیده شود.
نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی در این همایش گفت: اقدامات خوبی برای فعالیتهای شورا به تناسب اهداف صورت گرفته اما کافی نیست.
علی اصغر یوسف نژاد با بیان اینکه جنس شوراها را از جنس مجلس می دانم، تصریح کرد: در دوره هشتم مجلس فعالیتهای مناسبی برای شوراها انجام داده و اکنون دولت نیز باید در این راه گام بردارد.
وی با اشاره به تشکیل فراکسیون مدیریت شهری از سوی مجلس شورای اسلامی افزود: کمیسیون شوراها و امور داخلی برای ساماندهی امور شوراها نیز تشکیل شده است.
مخبر کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به حمایت نمایندگان از این طرح در کمیسیون تلفیقی اظهار داشت: از این طریق مبلغ 270 میلیارد تومان برای حمایت از شوراها در بودجه امسال تصویب شد.
وی اذعان داشت: دولت برای کاهش تصدی گری دولتی 23 مورد از فعالیتهایش را کاهش داده که شورا می تواند در این زمینه ورود پیدا کند و شوراها باید این اعتقاد و اطمینان را در ذهن مسئولان و دولتمردان به وجود آورند.
یوسف نژاد با بیان اینکه هنوز از ظرفیت مجمع نمایندگان استان در جهت حل مشکلات شوراها استفاده نشده، تصریح کرد: اعتقاد مجلس و دولت بر این است که آینده مملکت بر دوش شوراهاست.