ایلام - خبرگزاری مهر: مدیر کل مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: هم اینک 19 هزار خیر در سراسر کشور با این سازمان در زمینه ساخت و ساز و توسعه فضاهای آموزشی مشارکت دارند.

به گزارش خبرنگار مهر در ایلام، محمدرضا جعفری ظهر دوشنبه در حاشیه جشنواره خیرین مدرسه ساز در ایلام اظهار داشت: این افراد سالانه با پرداخت کمکهای نقدی و یا اهدا زمین و مصالح در توسعه فضاهای آموزشی در مناطق مختلف کشور مشارکت می کنند.

وی ادامه داد: یک پنجم زیربنای فضاهای آموزش و پرورش کشور از ابتدای انقلاب تاکنون احداث شده با مشارکت خیرین بوده است.

وی اظهار داشت: هم اینک چهار هزار و 300 مدرسه در کشور با مشارکت خیرین در حال ساخت است.

این مسئول عنوان کرد: این تعداد مدرسه در نقاط مختلف شهری و روستائی استانهای مختلف کشور در حال ساخت هستند.

جعفری یادآور شد: بر اساس برنامه ریزیهای انجام گرفته پیش بینی می شود این مدارس تا قبل از مهرماه احداث و برای استفاده دانش آموزان تحویل آموزش و پرورش شوند.