اراک - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: روحانیون محور اصلی برنامه‌ های فرهنگی در جامعه هستند و دیگر فعالان نیز خود را باید در این عرصه مهم با روحانیت همسو کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر در اراک، حجت الاسلام قربانعلی دری نجف ‌آبادی بعد از ظهر پنجشنبه در نخستین اجلاس دانش ‌افزایی اساتید مدارس علمیه استان مرکزی در اراک با اشاره به اینکه روحانیون به منظور داشتن مسئولیت خطیر هدایت جامعه باید شایستگی ‌ها، به روز بودن، مطالعه و هنر خویش را افزایش دهند، افزود: تقدیر و تکریم از روحانیون و طلابی که برای اعتلای فرهنگ اسلام ناب محمدی‌(ص) در حوزه‌ های علمیه به نام اسلام و به نام امام صادق(ع) در جامعه تلاش می ‌کنند، لازم و ضروری است.

وی با تاکید بر اینکه با رفتار و اخلاق اسلامی می ‌توانیم به صورت غیر مستقیم دین اسلام را به جهانیان معرفی کنیم و باید از حالت دستوری پرهیز داشته‌ باشیم، اظهار داشت: روحانیون شایسته با تربیت و پرورش طلاب متدین و موثر، نقش برجسته‌ ای در گرایش و پذیرش بیشتر مردم دنیا به دین مبین اسلام دارند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی چگونگی و نوع تدریس را مهم دانست و تصریح کرد: با توجه به اینکه اساتید حوزه‌ های علمیه همیشه طلاب بزرگ و اثرگذاری را تربیت کرده ‌اند که سال‌های سال حتی پس از مرگ این بزرگان، آثار آنان منشا خیر و برکات زیادی بوده است، هم ‌اکنون نیز اساتید حوزه‌ های علمیه باید به منظور ادای درست و کارساز مطالب و قدرت سخنوری برای تربیت و پرورش طلاب از ابزارهای روز استفاده کنند که طلاب نیز پس از فارغ‌ التحصیلی بتوانند مانند یک کارشناس خوب و مجرب اظهار نظر کنند.

دری نجف‌ آبادی بیان داشت: انقلاب اسلامی برای رشد، پویایی و بالندگی بیشتر حوزه‌ های علمیه برنامه ‌های کاربردی و عملیاتی بسیاری را انجام داده است به همین منظور از علما، اساتید و طلاب برای تحقق خواسته مقام معظم رهبری مبنی بر بالندگی بیشتر حوزه‌ های علمیه استان مرکزی می‌ خواهیم مسئولان و نماینده ولی فقیه در استان را بیشتر یاری کنند.

امام جمعه اراک با اشاره به سابقه درخشان حوزه ‌های علمیه اراک در تربیت مراجع عظام تقلید و علمای بزرگ و نامدار که سر‌آمد آنها امام راحل است، تاکید کرد: با همدلی، همکاری و همت مضاعف و کار مضاعف می‌ توان حوزه ‌های علمیه استان را در کشور ارتقا داد و نقش آن را برجسته ‌تر کرد.

اثرگذاری بیشتر اساتید حوزه ‌های علمیه در تربیت و پرورش طلاب، استفاده از ابزار آموزشی روز در ارائه هر چه بهتر مطالب علوم دینی از مباحثی است که در این اجلاس مورد نقد و بررسی قرار گرفت.