جواد بختیاری در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: آثار هنری دیوری ارزشمندی وجود دارد که شهروندان می توانند از آنها برای تزئین دیوارخانه خود استفاده کنند اما توجه بیش از حد به نوع دکوراسیون و مبلمان باعث می شود مردم گرایش کمتری به خرید آثار هنری یادشده داشته باشند.
وی ادامه داد: در گذشته، تمایل و گرایش برای خرید آثار هنری دیواری بیشتر بود اما متاسفانه در حال حاضر شاهد افول و کمرنگ شدن این گرایش هستیم و این گونه آثار مانند گذشته در زندگی ایرانی ها مهم نیست و مورد کم توجهی قرار گرفته است.
این هنرمند اظهار داشت: بسیاری از مردم هزینه های زیادی را صرف خرید مبلمان می کنند و برای انتخاب نوع دکوراسیون منزل خود زمان زیادی می گذارند اما کمتر می بینیم که نسبت به انتخاب آثار هنری دیواری برای خانه خود نیز تا این حد وسواس داشته باشند.
بخیتاری خاطرنشان کرد: خوشنویسی و نقاشی از آثار هنری دیواری هستند که وجود آنها در یک خانه می تواند از نظر هنری آثار بسیار مطلوبی در پی داشته باشد اما متاسفانه این امر در کشور ما کمرنگ شده و کمتر شاهد وجود آثار یادشده در منزل افراد مختلف هستیم.
بسیاری از مردم برای انتخاب آثار نفیس دیواری وسواس چندانی ندارند
وی افزود: البته هنوز نیز کسانی پیدا می شوند که برای تزئین دیوارهای خانه خود به سراغ انتخاب زیباترین و نفیس ترین آثار هنری دیوای می روند اما تعداد اینگونه افراد چندان زیاد نیست و بخش اعظم مردم نسبت به این امر وسواس چندانی ندارند.
این عضو انجمن خوشنویسیان ایران بیان کرد: لازم است استفاده از ابزارهای نوین و غیرسنتی در خوشنویسی اصولی باشد تا به این هنر لطمه نزند و در خدمت آن قرار گیرد نه اینکه آثار نامطلوبی برای آن به همراه داشته باشد.
بختیاری اضافه کرد: سفره هنر ایرانی در سالهای اخیر نسبت به قبل کوچکتر شده که این امر برای هنر خوشنویسی نیز اتفاق افتاده و این هنر مانند گذشته یکی از کانونهای توجه هنری نیست و گاهی توجه بسیار کمی به آن می شود.
وی یادآور شد: راه حل اساسی در زمینه رفع موانع گسترش هنر در جامعه، داشتن روحیه جمعی میان هنرمندان است و اگر این روحیه شکل بگیرد، بسیاری از مشکلات از میان برداشته می شود و از به وجود آمدن مشکلات جدید نیز جلوگیری به عمل می آید.