بوشهر - خبرگزاری مهر: در حال حاضر شهرداری شهر بندری بوشهر به عنوان مرکز استان تنها شهرداری کشور است که تمامی کارها در آن به وسیله سرپرستان اداره می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، از فضل الله توسلی، سرپرست شهرداری گرفته تا معاون برنامه ریزی، ادرای و مالی، معاونت اجرایی و خدمات شهری، معاون عمرانی، شهردار منطقه یک، حراست و امور محرمانه، امور قراردادها همه و همه به وسیله سرپرست اداره می شوند و هیچکدام از مسئولیتهای نامبرده در شهرداری بوشهر دارای معاون و یا مدیر ثابت نیست.

فضل الله توسلی که هم اکنون حدود پنج ماه سکان شهرداری را به عنوان سرپرست به دست گرفته، تمامی معاونتهای پیشین شهرداری را تغییر داده و افرادی را به عنوان سرپرست به این سمت ها گمارده است.

هم اکنون شهرداری بوشهر بی ثبات ترین دوران مدیریتی خود را می گذراند و شهروندانی که به آنجا مراجعه می کنند با ناامیدی و نگرانی به آینده بوشهر می نگرند.

شورای شهر نیز تاکنون هیچ اقدامی جهت معرفی گزینه دیگری برای تصدی شهرداری صورت نداده و در مقابل حرکات انفعالی برخی افراد در درون شهرداری سکوت اختیار کرده اند.

هم اکنون موضوع انتخاب شهردار دربوشهر نقل و نبات هر مجلسی شده و تمامی شهروندان از آن به عنوان نقطه تاریک شورای شهر یاد می کنند.

سردرگمی شورای اسلامی شهر بوشهر برای انتخاب و معرفی شهردار جدید، مردم این شهر را کلافه کرده و بعضا با اعتراض مردم این شهر روبرو شده است.

طلب کاران دست خالی شهرداری را ترک می کنند

در حال حاضر شهرداری بوشهر همه روزه شاهد خیل عظیم طلبکارانی است که با دستانی خالی آن را ترک می گویند.

یکی از پیمانکارن شهرداری وضعیت مدیریت بخشهای مختلف شهرداری را نگران کننده توصیف کرد و گفت: شهرداری در عید امسال حتی یک ریال هم به ما نداده و ما نیز نتوانستیم بدهی های خود به کارگرانمان را تسویه کنیم و آن ها را با دستانی خالی به استقبال نوروز فرستادیم.

وی از مسئولین خواست هر چه زودتر فکری به حال شهرداری بوشهر کنند.

کارها به نحو مطلوب انجام نمی شود

عضو سه دوره شورای شهر بوشهر نیز در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این سئوال که سرپرست بودن اکثر معاونت های شهرداری موجب ناکارآمدی این نهاد نمی شود، گفت: ما قبول داریم که وقتی حکم معاونت ها سرپرستی باشد امنیت شغلی لازم برقرار نیست و کارها به نحو مطلوب انجام نمی شود ولی این تقصیر شورا نیست.

نصرالله اسدی با بیان اینکه شورا، شهردار بوشهر را انتخاب کرده اما وزارت کشور آن را تأیید نکرده است، افزود: شورای حل اختلاف باید بین شورای شهر بوشهر و وزارت کشور حکمیت کند و دلیل طولانی شدن انتخاب شهردار بوشهر گناه شورای شهر نیست.

اسدی دلایل حذف معاونت های سابق شهرداری توسط توسلی را اتمام مأموریت آنان عنوان کرد.

در حالی که شواهد حکایت از آن دارد برخی اختلاف نظرها موجب تغییر معاونت های شهرداری شده است.

وضعیت موجود بی اعتمادی مردم را بدنبال خواهد داشت

عضو دیگر شورای اسلامی شهر بوشهر نیز به مهر گفت: وضعیت موجود و ادامه این روند بی ثباتی در حوزه های عملیاتی و متعاقبا بی اعتمادی را برای ارباب رجوع و مردم بدنبال خواهد داشت.

سیامک احمدی افزود: انتصابات سازمانی در زمان سرپرستی علاوه بر آن که امکان ادای دین مدیران حاضر و ارائه توانمندی آنان را از بین می برد، امکان ایجاد و ارائه برنامه بلند مدت و قابل اجرا برای مدیران منتصب شده را نیز غیرممکن می سازد و در کل این تفکر با تسری به سایر لایه های سازمان، باعث کندی حرکت و سردرگمی می شود.

وی اضافه کرد: اگر چه گاهی اوقات تغییر اجباری گریزناپذیر است اما به طور کلی چنین تغییراتی به مصلحت شهرداری نیست.

این عضو شورای اسلامی شهر بوشهر افزود: تمامی تغییرات حتی در زمان تثبیت وضعیت نیز باید هوشمندانه و با نگاه به اهداف سازمانی و داشتن برنامه ای منطبق با زمان موجود صورت گیرد.

احمدی افزود: در این روند بدلیل بالارفتن تعداد تغییرات، ایجاد فضای نامناسب بیرونی را برای سازمان بدنبال خواهد داشت.

به نظر می رسد شورای اسلامی شهر بوشهر باید چاره ای جهت اعتماد از دست رفته اش اندیشیده و هر چه سریعتر با انتخاب گزینه ای دیگر، بالاترین دستگاه مدیریت شهری این شهر را ساماندهی کنند، چرا که فرصت سوزی دیگر جایز نیست و مردم خواستار مشخص شدن شهردار هستند.