معاون فناوری و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه کانون هماهنگی گل محمدی و گلاب باید روند جهانی فناوری را مد نظر داشته باشد، گفت: توجه به استانداردسازی اسانس گل محمدی در سطح ملی و بین المللی ضرورت دارد و باید برند گلاب کاشان را در سطح جهانی مطرح کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین سالار آملی عصر یکشنبه در مراسم افتتاح کانون هماهنگی گل محمدی و گلاب در قمصر کاشان اظهار داشت: وظیفه این کانون و پژوهشکده اسانس های طبیعی دانشگاه کاشان شناخت محصولات گل محمدی در سطح جهان است البته این کانون باید گزارش روند توسعه گل محمدی و گلاب را به معاونت علمی فناوری گزارش دهد تا ما شاهد پیشرفت در این صنعت باشیم.

وی با اشاره به حمایت های مالی و معنوی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری از این صنعت اظهار داشت: ما به دلیل نزدیکی که با دولت و وزارتخانه های مختلف داریم این توانایی را داریم که مصوبات غیر مالی را که ارزش آن بسیار بالاتر از مصوبات مالی است برای اینگونه طرح ها انجام دهیم.

معاون نوآوری و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه طول عمر فناوری در عصر کنونی کوتاه مدت است، گفت: امروزه طول عمر فناوری و محصولات تکنولوژی جدید، به یک سال و حتی کمتر از آن رسیده است مثل تلفن همراه و تلویزیون و سیستم های الکترونیکی که این محصولات خیلی زود کهنه می شوند.

سالار آملی با بیان اینکه مکان هایی در ایران هستند که از نظر سطح زیر کشت فعالند و بسیار گسترده تر از شهر کاشان هستند، خاطرنشان کرد: به عنوان مثال استان فارس و کرمان 3 برابر بیشتر از شهر کاشان سطح زیر کشت دارند اما تصور همه بر این است که در ایران تنها کاشان گلاب دارد بنابراین، محصول گل محمدی این دو شهر نیز باید مانند کاشان شناخته شود.

وی افزود: گلاب کاشان، میمند فارس و کرمان باید ثبت بین المللی شود، ما باید برند گلاب کاشان را در سطح جهانی مطرح کنیم.

معاون معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بحث آموزش در صنعت گلاب و گل محمدی را یکی از راههای موثر در پیشرفت این صنعت دانست و گفت: برای روزآمدی و بهره وری بهتر از این دانش و صنعت باید برای کشاورزان این محصول از سوی دانشگاه کاشان کلاس های آموزشی و دوره های کوتاه مدت راه اندازی شود تا این حرکت موثر به نتیجه برسد.

به گزارش مهر، کانون هماهنگی گل محمدی و گلاب  با هدف ایجاد پایگاهی در زمینه اسانس گلاب و گل محمدی عصر روز گذشته در پژوهشکده اسانس های طبیعی دانشگاه کاشان افتتاح شد.