قم - خبرگزاری مهر: رئیس ستاد اقامه نماز کشور، گفتگو و تبلیغ چهره به چهره را دارای تأثیر‌گذاری بیشتری نسبت به تبلیغ عمومی عنوان کرد و خواستار استفاده طلاب از این نوع تبلیغ شد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت‌الاسلام و المسلمین محسن قرائتی عصر پنجشنبه در دوره آموزشی طرح بشیران جوان گفت: تبلیغ چهره به چهره دارای آداب و و‌یژ‌‌گی‌های خاصی است و لازم نیست تنها در محرم و صفر باشد.

قرائتی با بیان اینکه 20 هزار طلبه غیر معمم در حوزه علمیه وجود دارد خاطر نشان کرد: این عده دارای انگیزه‌ها و پتانسیل‌های بسیاری هستند که در نامه‌ای به مقام معظم رهبری خواستار استفاده از این ظرفیت شدیم که ایشان نیز نظر مساعدشان را اعلام کردند.

وی اظهار داشت: تبلیغ چهره به چهره در طرح بشیران جوان، هم مبنای قرآنی و هم مبنای روایی دارد.

قرائتی با بیان اینکه جای تبلیغ چهره به چهره خالیست و باید به این سمت حرکت کنیم عنوان کرد: امام حسین‌(ع) برای ورود به کربلا از این روش استفاده کرد چرا که گفتگوی چهره به چهره تأثیر‌گذاری آن به مراتب بیش از تبلیغ عمومی است.

رئیس ستاد سازمان نهضت سوادآموزی کشور تأکید کرد: اگر نیازها و اولویت‌ها در امر تبلیغ چهره به چهره لحاظ شود میزان تأثیرگذاری نیز افزایش خواهد یافت.

وی خطاب به طلاب شرکت کننده در این طرح با تأکید بر اینکه جلسات تبلیغی باید در مدت زمان کوتاهی انجام گیرد، اظهار داشت: باید در اجرای این طرح 20 درصد مطالب در زمینه عقاید و 20 درصد نیز در خصوص احکام به مخاطبان ارائه شود.

این مفسر قرآن اضافه کرد: کار تبلیغ کار بسیار مقدسی است و باید در این راه تمام تلاشها با نیت خدایی و برای رضای خداوند باشد.

وی ابراز داشت: سئوالات زیادی در خصوص نماز در افکار عمومی جامعه وجود دارد که وظیفه طلاب است به آنها پاسخ بگویند.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه بخش عظیمی از جوانان به امر نماز اهتمام ندارند، گفت: حوزویان مسئول نماز جوانان هستند، باید همه طلاب همت کنند تا فرهنگ نماز از همان کودکی در بین کودکان جا بگیرد.

قرائتی ادامه داد: طلاب باید بخشی از عمر خود را صرف مطالعه و تفسیر کلام پروردگار کنند چرا که اگر کسی از یاد خدا غافل شود زندگی او بی‌برکت خواهد شد.