به گزارش خبرنگار مهر در یزد، محمد شجاعان عصر شنبه در نشست دو روزه مدیران کل فناوری اطلاعات وزارت کشور، استفاده از فناوری اطلاعات را عامل تسریع و تصریح در اجرای امور دانست.
وی با بیان اینکه اگر برای مردم تبیین شود که فناوری اطلاعات، علاوه بر اینکه سرعت در امور مختلف را افزایش میدهد، سبب کاهش هزینهها نیز خواهد بود، افزود: روشن کردن این مسائل به طور قطع استقبال مردم و مسئولان را از مبحث فناوری اطلاعات افزایش می دهد.
استاندار یزد نیز در این نشست با اشاره به توسعه و پیشرفت استان یزد پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران اظهار داشت: راه اندازی 43 مرکز آموزش عالی با بهره مندی از 80 درصد اساتید بومی از برکات انقلاب اسلامی در توسعه علمی استان یزد است.
محمدرضا فلاح زاده با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب که علاوه بر دارالعباده، یزد را دارالعلم نیز دانستند، افزود: یزد از پیشینه فرهنگی و علمی غنی برخوردار است و تاریخ زندگی علمای بزرگی همچون آیتالله حاج شیخ عبدالکریم حائری و آیتالله سید محمدکاظم طباطبایی یزدی بیانگر این مطلب است.
وی ادامه داد: پیشرفت استان یزد در زمینه صنعت به گونهای بوده است که تاکنون سه هزار و 70 واحد صنعتی پروانه بهرهبرداری گرفته و فعال هستند.
فلاح زاده در بخش دیگری از سخنان خود، سواد، تجربه و فکر را از عوامل تولید علم و پیشرفت جامعه برشمرد.
استاندار یزد همچنین گفت: دنیا رو به تکامل و تحول ماشینی اینترنتی است و باید در این راستا حرکت کنیم.
وی با اشاره به کاربرد IT در سراسر جهان کاهش هزینه، افزایش سرعت و تسریع در امور را از اهداف استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات در جامعه امروزی دانست.
فلاحزاده با اشاره به پرهزینه بودن مراجعات مردم به ادارات و پیگیری امور اداری به صورت حضوری، از توسعه و پیشرفت در زمینه IT و استفاده از سیستمهای اتوماسیون اداری به عنوان راهی مناسب برای صرفه جویی در هزینه و زمان یاد کرد.
استاندار یزد در ادامه، پیشنهاد تدوین سند جامع IT کشور را مطرح کرد و افزود: باید هدف بلندمدت و نقشه راه مشخص شود و بر اساس سند چشمانداز، برنامهریزی انجام شود.
وی فرهنگ سازی و آشناسازی مردم به ویژه قشر جوان با IT را از عوامل توسعه و پیشرفت این پدیده دانست.
مدیر دفتر فناوری اطلاعات استانداری یزد نیز در این همایش اظهار داشت: بخشهای مختلف دولت در کشور متضمن انجام خدمات الکترونیک و بحثهای پیشبرد ماموریتهای حوزه IT هستند و از اینرو هماهنگی و همکاری بین این بخشها و یکسان شدن راهبردها و دستورالعمل ها کمک می کند تا بتوانیم در این راستا موفق باشیم.
در این همایش دو روزه پیرامون مباحث مربوط به برنامه پنجم توسعه، طرح جامع خدمات کشوری و برنامه توسعه دولت الکترونیک بحث و تبادل نظر صورت میگیرد.