محمد حسین جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان اظهار داشت: در همدان تعداد زیادی چاه حفر شده و در حال حاضر جایی برای حفر چاه جدید وجود ندارد.
جعفری به افت سطح آبهای زیرزمینی در همدان اشاره کرد و گفت: کاهش مستمر آبدهی چاهها و چشمهها، جابهجایی و کفشکنی مکرر چاهها و به هدر رفتن سرمایههای ملی از مهمترین اثرات منفی ناشی از افت سطح آب زیرزمینی در همدان است.
وی تغییر شکل آبراهها، خسارات به سازهها، خرابی پوشش چاهها، ایجاد شکاف در زمین و خسارات به نواحی صنعتی و کشاورزی را از جمله خسارات افت سطح آبهای زیرزمینی دانست و گفت: در سال جاری گروههای گشت بازرسی فعالیت خود را افزایش می دهند.
محمدحسین جعفری از وجود چهار هزار حلقه چاه غیرمجاز در استان همدان خبر داد و افزود: در کل کشور مشکل چاههای غیرمجاز وجود دارد. بنابراین سیاست کلی وزارت نیرو ارایه راهکار قانونی برای مقابله با این مقوله است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای همدان ادامه داد: با توجه به افت شدید سطح آب زیرزمینی تنها در صورت موفق شدن طرحهای تعادلبخشی و صرفهجویی در مصرف آب در بخش کشاورزی با تغییر الگوی کشت و نیز جلوگیری از حفاری چاههای غیرمجاز میتوان متعادل شدن میزان بهرهبرداری از منابع آب زیرزمینی را محتمل دانست.