به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجتالاسلام محیالدین بهرام محمدیان عصر سه شنبه در نشست مشترک با رئیس و معاونان دفتر تبلیغات اسلامی با بیان اینکه این پیشنویس برای تصویب به شورایعالی آموزش و پرورش ارائه شده است، اظهار داشت: پیش نویس برنامه درسی ملی جمهوری اسلامی کلان نقشه برنامه درسی مدارس است که با نگاه فطرتگرا بدون لطمهزدن به مسائل علمی، ادبیات جدیدی بر اساس دانش بومی در حوزه برنامه درسی وارد میشود.
وی ادامه داد: سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزش و پرورش از تولیدات علمی حوزههای علمیه استقبال میکند و این سازمان میتواند تولیدات علمی حوزههای علمیه را به زبان آموزش مدارس تدوین و در اختیار معلمان و دانشآموزان قرار دهد.
سازمان پژوهش و برنامه ریزی سالانه 140 میلیون جلد کتاب منتشر می کند
وی در ادامه، سازمان پژوهش و برنامهریزی را مغز متفکر آموزش و پرورش دانست و گفت: این سازمان نقش برنامهریزی و تولید محتوا را بر عهده دارد.
محمدیان تألیف و تدوین کتابهای درسی آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت کشور را از مهمترین وظایف سازمان پژوهش و برنامهریزی عنوان کرد و یادآور شد: سالانه 955 عنوان کتاب درسی در 140 میلیون تیراژ از سوی این سازمان منتشر میشود.
وی اضافه کرد: سالانه 31 عنوان مجله به صورت ماهنامه و فصلنامه همراه با نوآوری در تیراژ 35 میلیون نسخه از سوی سازمان پژوهش و برنامهریزی منتشر شده است.
وی تقویت ارزشهای اصیل اسلامی را از مهمترین افتخارات وزارت آموزش و پرورش دانست و گفت: مسائل و موضوعات ملی هیچگاه در متون درسی آموزش و پرورش مخدوش نشده است هر چند با ضعفهایی مواجه بوده است.
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزش و پرورش گفت: این سازمان بر تقویت مبانی توحید، معرفتافزایی و همسانی علوم انسانی با معارف وحیانی در تولید کتابهای درسی اهتمام دارد و تنها هدفش تقویت مبانی ارزشی، دینی و ملی ایران در متون ادبیات، احساس مسئولیت نسبت به حضرت مهدی(عج) و ترویج معارف اخلاقی و معارف و آموزههای اهل بیت عصمت و طهارت در متون درسی مدارس است.
اتصال تمامی مدارس به اینترنت
محمدیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به راهاندازی پایگاه ملی رشد مدارس ایران در معاونت فناوری اطلاعات تصریح کرد: تاکنون 30 مدرسه در کشور به شبکه سراسری اینترنت متصل شدند و تا پایان امسال تمامی مدارس کشور به این سامانه متصل میشوند.
وی خاطرنشان کرد: پایگاه رشد جامعترین پایگاه در خاورمیانه است.
معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: تاکنون 139 عنوان نرمافزار با هدف استفاده دانشآموزان و معلمان زیرنظر این سازمان تولید شده است.