به گزارش خبرنگار"مهر" باوجود اعلام كناره گيري منوچهر نظري از رياست كميته داوران هنوز استعفاي وي از سوي رئيس فدراسيون فوتبال پذيرفته نشده است و قرار است طي نشستي اين موضوع مشخص شود .
از سوي ديگر خبر مي رسد فدراسيون فوتبال رايزني هاي خود براي جايگزيني نظري را آغاز كرده است و در صورتي كه نتواند رئيس مستعفي كميته داوران را براي ادامه همكاري متقاعد نمايد ، گزينه هاي جديدي براي قبول اين مسئوليت مد نظر دارد .
درهمين زمينه گويا فدراسيون فوتبال تاكنون مذاكراتي را با رضا غياثي كه در سالهاي گذشته نيز در همين سمت با فدراسيون فوتبال همكاري داشته مذاكراتي را انجام داده است و طرفين به توافقاتي نيز دست يافته اند . قرار است در جلسه اي كه فردا در فدراسيون فوتبال بين محمد دادكان و رضا غياثي برگزار مي شود ، توافقات نهايي در اين زمينه صورت گيرد و به احتمال زياد غياثي بعنوان رئيس جديد كميته داوران مشغول بكار شود .
تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۸۳ - ۱۸:۲۸
بدنبال كناره گيري منوچهر نظري از رياست كميته داوران فدراسيون فوتبال ، اين كميته همچنان بدون مسئول به كار خود ادامه مي دهد.اين در حاليست كه تا آغاز ليگ برتركمتر از 10 روز ديگر زمان باقي مانده است.