به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، حجت الاسلام محمد علی مهدوی راد ظهر پنجشنبه در حاشیه سومین همایش عرصه ها و روش های حدیث پژوهی با بیان اینکه بعد از انقلاب پژوهش در حوزه دین شتاب قابل توجهی داشته است افزود: در حوزه مهدویت نیز هم به لحاظ کمی و هم موردی و موضوعی از شتاب خوبی برخوردار بوده ایم اما متاسفانه از قدرت سطح بالایی برخوردار نبوده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در خصوص نشریات حوزه مهدویت گفت: همه نشریات مهدویت بدون استثنا تعریف جامع و درستی از مخاطب نداشته اند به گونه ای که به عنوان نمونه مقالات این نشریات یا بسیار تخصصی و یا خیلی عادی بوده اند.
وی افزود: مطالبی که برای عموم مردم نوشته می شود از حساسیت بالایی برخوردار است و باید به این امر توجه ویژه ای شود که هنوز این مسئله در حد مقبول مراعات نمیشود.
وی خاطر نشان کرد: آیات مربوط به حضرت مهدی (عج) بیشتر تاویلی است تا تفسیری لذا آوردن این تاویلات به سطح جامعه در گام اول نیازمند عمومی سازی آن است تا برای عموم به ویژه جوانان قابل قبول باشد.
وی تصریح کرد: برای نوشتن اثری برای فهم نسل جوان نیازمند افرادی باسواد هستیم که بتوانند با قلمی خوب و قابل فهم بنویسند.
مهدوی راد پژوهشی را برای زمینه سازی ظهور بسیار مهم دانست و افزود: هر انسانی با انتظار و امید زنده است و مسئله مهم گسترش این امید است و انتظار در سطح جامعه است.