رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس با اشاره به اينكه مجلس قانون دريافت كمك هاي مردمي در زمان ثبت نام را حذف كرده است ، گفت : بر اساس قانون مدارس دولتي كه با اجبار در زمان ثبت نام از والدين دانش آموزان شهريه دريافت كرده اند بايد شهريه دريافت شده را به والدين بازگردانند.

دكتر علي عباسپور تهراني فرد در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود : با تصويب طرح دو فوريتي اصلاح ماده 11 قانون شوراهاي آموزش و پرورش، كمكهاي مردمي به مدارس صرفا داوطلبانه است و دريافت هرگونه وجهي به هنگام ثبت نام در مدارس ممنوع است.

وي با اشاره به اينكه با اصلاح قانون دريافت كمك هاي مردمي ، دريافت كمكهاي مردمي در خارج از فصل ثبت نام دانش آموزان صورت مي پذيرد ، گفت : در اصلاح قانون دريافت كمك هاي مردمي ضمن تاكيد بر داوطلبانه بودن اين نوع كمك ها مسووليت كامل دريافت اجباري كمك هاي مردمي به وزير آموزش و پرورش واگذار مي شود و وي بايد پاسخگوي دريافت اجباري كمك هاي مردمي از سوي مديران مدارس باشد.

رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس همچنين با تاكيد بر اينكه طي شكايات مردمي در زمينه دريافت اجباري شهريه مدارس دولتي به كميسيون آموزش و تحقيقات تاكنون اين كميسيون  بيش از 230 مدرسه متخلف در زمينه دريافت اجباري شهريه مدارس دولتي را شناسايي كرده و اين تعداد  رو به فزوني است ، اظهار كرد : به رغم اينكه زمان ثبت نام مدارس رو به پايان است اما وزارت آموزش و پرورش هنوز هيچ پاسخ قانع كننده اي درباره دريافت اجباري كمك هاي مردمي نداده است.

وي با اشاره به اينكه پس از گذشت چند هفته از زمان معرفي مدارس متخلف، هنوز جواب قانع كننده اي از وزارت آموزش و پرورش دريافت نشده است ، افزود : وزارت آموزش و پرورش اعلام كرده است كه از جمع بيش از 18 هزار مدرسه در زمينه دريافت اجباري شهريه ثبت نام در 366 مدرسه تخلف صورت پذيرفته است و از اين ميان نيز فقط يك مورد سبب برخورد اداري درجه شده است.

دكتر عباسپور با تاكيد بر اينكه ازبين مدارس متخلف معرفي شده از سوي كميسيون آموزش و تحقيقات ، وزرات آموزش و پرورش فقط درباره تخلف 8 مدرسه پاسخ داده است ، گفت : هر چند كه وزارت آموزش و پرورش به دليل سپري شدن ايام ثبت نام مي بايست هر چه سريعتر به شكايات ثبت نامي رسيدگي كند اما اين وزارتخانه تا كنون اقدام جدي در زمينه رسيدگي به تخلفات انجام نداده است.