اراک - خبرگزاری مهر: استاندار استان مرکزی گفت: در حال حاضر دشمن با استفاده از همه ترفندها از جمله انواع نرم افزارها برای تهاجم به شیعه و ولایت استفاده می کند که باید در مقابل آنها هوشیار بود.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک، علی اکبر شعبانی فرد ظهر پنجشنبه در شورای اداری شهرستان شازند افزود: هم اینک برخی با اقدامات خود و با استفاده نرم افزارها و سخت افزارهای متعدد علیه تشیعه تبلیغ و در میان مردم شبهه افکنی می کنند که باید علمای اعلام و محققان علوم دینی و تاسی از روش های حضرت فاطمه نسبت به تبیین و روشن کردن ابعاد مختلف اسلام برای مردم اقدام کند.

وی خاطرنشان کرد: ولایت مداری حضرت فاطمه زهرا(س) و ولایت پذیری ایشان در دوران جاهلیت سبب شد عده ای از فعالیت های صورت گرفته بر علیه شیعیان و مسلمانان در این دوران خنثی شود.

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی نیز گفت:  باید با شناخت و معرفت شناسی امام راحل نسبت به معرفی ابعاد وجودی شخصیت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران به مردم اقدام شود.

محمود احمدی بیغش افزود: مسئولان نظام اسلامی باید با تبیین اندیشه های امام راحل و نهادینه کردن آن در میان مردم از دستاوردها و خدمات نظام اسلامی به آنان اطلاع رسانی کرده و زمینه های افزایش رضایتمندی آنان را فراهم کنند.