رئیس همایش ائتلاف تمدنهای سازمان ملل که طی هفته گذشته در برزیل برگزار شده بود طی یک نشست خبری اظهار داشت: بخشهای نهادی جامعه نقش مهمی در غلبه بر تعصب میان جوامع، فرهنگها و ادیان ایفا کرده و می‌توانند تجارب شرکتهایی را که در کشورها و جوامع مختلف کار می‌کنند مورد استفاده قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع اینترنتی، مارک شویر رئیس همایش ائتلاف تمدنها پس از خاتمه این همایش در ریو دو ژانیروی برزیل در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شرکتهای چند جانبه خود با چالشهایی از این دست رو به رو هستند و راه حلهای مبتکرانه‌ای در ساختار شرکت و شیوه ارتباط در محیط بازار در کشورهای خود ارائه می‌کنند.

همایش ائتلاف تمدنهای سازمان ملل که طی هفته گذشته برگزار شد، نخستین همایش ائتلاف بود که خارج از اروپا برگزار شده بود و براساس اظهارات مارک شویر نیمی از 6 هزار شرکت‌کننده اهل امریکای لاتین بودند.

شویر یادآور شد که این همایش در هفته گذشته به بحث درباره منابع تنش میان غرب و جهان اسلام پرداخته است و تلاش کرده است که میزان پدیده اسلام هراسی را مورد ارزیابی قرار دهد.

وی گفت: شرکت‌کنندگان در این همایش تلاش کردند، شکل و میزان اسلام هراسی را در کشورهای مختلف بررسی کنند و پاسخ و علل آن را تبیین کنند.

رئیس این همایش با اشاره به اینکه برخی از بخشهای این همایش نیز به سوء باورهای دینی و فرهنگی و بازتاب فضای نامطلوب اقتصاد جهانی پرداخت گفت: برقراری ارتباط میان فرهنگها به علت تأثیر آن بر سیاست حائز اهمیت است. این ارتباط شرایط لازم را برای برقراری صلح بلند مدت فراهم می‌کند.

ائتلاف تمدنها از سوی ترکیه و اسپانیا با نظارت سازمان ملل تشکیل شده است و چهارمین نشست خود را سال آتی میلادی در دوحه قطر برگزار می‌کند.