به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، احمد اسدبیگی ظهر پنج شنبه در بازدید از واحدهای اشتغال و حرفه آموزی زندان مرکزی کرمانشاه با اشاره به آمار کیفری استان و درصد جرایم، ریشه بسیاری از معضلات اجتماعی را فقدان زیرساخت مناسب، عدم مهارت شغلی، مهاجرت به شهرها و بیکاری عنوان و اظهار داشت: اغلب مددجویان فاقد پیشینه کیفری و سابقه بزهکاری بوده و به لحاظ عدم تخصص و تبحر و عدم برخورداری از شغل مناسب خواسته یا ناخواسته مرتکب بزه و اعمال خلاف میگردند.
وی توانمندسازی و بالفعل نمودن پتانسیل بالقوه مددجویان از طریق واحدهای آموزشی فنی و حرفه ای و آموزش حرف مختلف متناسب با وضعیت اقلیمی و فرهنگی منطقه را نقطه عطفی در خوداتکایی آنان برشمرد و تصریح کرد: برنامه های حرفه آموزی مددجویان باید به گونه ای تبیین گردد که حداکثر انتفاع را داشته و مددجویان بتوانند پس از فراگیری آموزش های لازم و اخذ مدرک فنی، بدون اتکا به دیگران در رشته های مرتبط اشتغال یابند.
اسدبیگی توسعه مراکز فنی و حرفه ای در سطح زندان های استان را بسیار با اهمیت توصیف و نقش این مراکز را در عدم بازگشت مجدد مددجویان به زندان موثر دانست.
علیرضا حشمتی مسئول اشتغال و حرفه آموزی زندان های استان کرمانشاه نیزبا اشاره به تعامل خوب با آموزش فنی و حرفه ای استان و دیگر مراکز مرتبط، افزود: با پیگیری های بعمل آمده و فراهم نمودن امکانات لازم، بالغ بر 16 رشته آموزشی در سال 89 شامل برق خودرو، صافکاری، تعمیرکار اتومبیل سواری، برق کار ساختمان، تعمیرکار ماشین های الکتریکی، جوشکاری قوس الکتریکی، رویه کوبی مبل، تعمیرکار برق خودرو، زراعتکار، قالیبافی، عروسک سازی، سرمه دوزی و ... با ظرفیت 744 نفر در 55 دوره آموزشی پیش بینی و در حال اجرا می باشد.