بافنده اين فرش نفيس در گفت گوي اختصاصي با خبرنگار خبرگزاري "مهر" در كرج گفت : فرش نوري سبكي نو از بافت فرش است كه در آن قسمت هايي از فرش بوسيله الياف فسفر نوراني مي شود.
استاد سيد جلال رسام عرب زاده افزود: نام اين فرش نوري "شب مدينه" است كه در آن جايگاه چراغ هاي اين شهر در شب نوراني شده است.
وي زمان صرف شده براي بافت اين فرش نفيس را 10 ماه اعلام و خاطرنشان كرد: بافت فرش 5 ماه وقت برد و پنج ماه نيز براي نوراني كردن نقاط مختلف آن زمان صرف شده است.
اين هنرمند هدف از بافت فرش را ارايه حرف و كاري تازه و اظهار عشق به هنر ايراني عنوان كرد و يادآور شد: براي طرح مطالعاتي اين فرش چهار سال كار مداوم انجام شده است.
استاد عرب زاده در مورد ابعاد فرش نوري و مشخصات بافت آن گفت: فرش نوري با ابعاد 70× 60 در هفت سانتي متر از عرض خود 55 گره معمولي و 60 گره نوري دارد و در مجموع 21 هزار گره معمولي و 21 هزاررشته فسفري در آن به كار رفته است و هنوز هزينه بافت فرش برآورد نشده و قيمتي هم روي آن گذاشته نشده است.
هنرمند كرجي تصريح كرد: در ظاهر اين فرش كه مسطح است 28 گره ديده مي شود اما در زير كار 60 گره وجود دارد.
دو فرش ديگر به نامهاي "انسان نوراني" و "عيسي مسيح" از مدل فرش نوري بافته شده كه در فرش عيسي مسيح، نور متحرك جلوه بسيار زيبايي به فرش داده است. همچنين فرش "آبشار متحرك " در دست بافت است.
گفتني است استاد سيد جلال رسام عرب زاده هنرمند مشهور كرجي فرزند زنده ياد سيد ابوالفتح رسام عرب زاده هنرمند نامي ايران و جهان است.