قم - خبرگزاری مهر: یکی از مراجع تقلید قم با بیان این که عده‌ای از جوانان در دام اعتیاد و تبلیغات فرق مختلف در حواشی ایران دچار انحراف شدند، تصریح کرد: سازمان ملی جوانان باید به این مسائل رسیدگی کند تا جوان هویت اسلامی و ایرانی خود را بیاید.

به گزارش خبرنگار مهر در قم ، آیت‌الله جعفر سبحانی شامگاه دوشنبه‌ در دیدار با رئیس سازمان ملی جوانان کشور با بیان اینکه مسئله جوان موضوع حساسی است، افزود: دوران کودکی را می‌شود به آسانی سپری کرد اما دوران جوانی دوران طغیان غرایض است که هم غرایض معنوی و هم شهوات را در بردارد.

وی با اشاره به تبلیغات ماهواره‌ها و فرق مختلف اظهار داشت: باید برای این‌ مسائل که افکار جوانان را تحت تاثیر قرار می‌دهد فکری کرد چرا که این‌ها مسائل ساده‌ای نیستد و پیاده کردن راه ‌حل آن‌ها بسیار مهم است.

سبحانی در ادامه گفت: عده‌ای از جوانان در دام اعتیاد و تبلیغات فرق مختلف در حواشی ایران دچار انحراف شدند که سازمان ملی جوانان  باید به این مسائل رسیدگی کند و این موضوعات را در اولویت‌ کار خود قرار دهد تا جوان هویت اسلامی و ایرانی خود را بیاید.

آیت الله سبحانی در ادامه با بیان اینکه سازمان ملی جوانان باید جوان‌شناس و در تعدیل غرایض جوانان فعال باشد، اظهار داشت: جوانان در این دوران بین دو نیرویی که همواره در کشاکش است، قرار دارند که از یک طرف انسان را به معنویت سوق می‌دهد و از طرفی هم آنها را به شهوات دعوت می‌کند.

استاد برجسته حوزه تصریح کرد: این غرایض در عین حالی که می‌توانند مضر باشند، اما حیات انسان به همین امر بستگی دارد.

این مرجع تقلید افزود‌: عدالت‌خواهی، خداخواهی و پایبندی به اخلاق در دل جوان است که سازمان باید در تعادل این غرایض گام بردارد.

سبحانی با اشاره به مسئله ازدواج و اشتغال جوانان افزود: برخی‌ها ازدواج را وابسته به اشتغال می‌دانند که این مطلب درست نیست چرا که خداوند دستور داده است ازدواج کنید من روزی شما را تقبل می‌کنم اما جوانان باید دقت کنند که همسری انتخاب کنند که سازگار باشد.

این مرجع تقلید با تأکید بر اینکه ازدواج مانع از فساد، اعتیاد و انحرافات می‌شود ادامه داد: جوانان باید  دقت کنند که حتما نباید برای ازدواج از همان ابتدا یک آپارتمان داشته باشند.