اردبیل - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: امسال آئین معنوی اعتکاف به میزبانی 35 مسجد در این استان برگزار می شود.

حجت السلام هاشم بهشتی در گفتگو با خبرنگار مهر با تبریک فرارسیدن ماه رجب به عنوان ماه میهانی بندگان خدا در ضیافت عبادت و نیایش الهی افزود: اعتکاف فرصت بسیار مناسبی برای بازیابی انسانهایی است که در پیچ و خم های زندگی مادی غرق شده اند.

وی افزود: انبیای الهی در طول زندگی خود زمانی را به اعتکاف در خانه خدا و جدا شدن از کار و زندگی برای تجدید قوا و روحیه اختصاص می دادند.

وی بر لزوم احیای مراسم اعتکاف به عنوان یک حسنه نیک و پسندیده تاکید کرد و افزود: در سالهای اخیر با کمک نهادهای فرهنگی در استان مراسم اعتکاف با حال و هوای خاصی برگزار شده و امسال نیز تلاش می شو این آئین معنوی به صورت خودجوش و مردمی برگزار شود.

بهشتی افزود: تمام برنامه های اعتکاف از جمله ثبت نام و برنامه های اجرایی به عهده هیات امنای مساجد استان است و اداره کل تبلیغات اسلام یبرنامه ریزی و هدایت برنامه های فرهنگی را انجام خواهد داد.