به گزارش خبرنگار مهر، عبدالوحید فیاضی بعد از ظهر سه شنبه در جلسه ستاد ساماندهی اوقات فراغت استان در آموزش و پرورش مازندران از نواخته شدن زنگ تابستان در روز یکشنبه شش تیر ماه با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در کانون فرهنگی تربیتی سیمرغ سبز کیاکلا خبر داد.
وی با اشاره به اینکه در این طرح تمامی پایگاه ها به صورت خودگردان اداره می شوند، افزود: طرح غنی سازی اوقات فراغت از اول تیر ماه آغاز و به مدت هفت هفته ادامه دارد.
وی گفت: 28 مرکز دارالقرآن ، 105 کانون ورزشی ، 55 مدرسه غیر انتفاعی و 143 مدرسه دولتی و 44 کانون فرهنگی و تربیتی در شهرستان ها به عنوان پایگاه های طرح اوقات فراغت فعالیت می کنند.
فیاضی به افراد تحت پوشش در این طرح اشاره و تصریح کرد : پیش بینی می شود بیش از 170 هزار دانش آموز ( نفر فعالیت )جذب این مراکز شوند.
فیاضی افزود: ارائه برنامه های علمی ، فرهنگی در قالب فردی و گروهی ، راه اندازی سفرهای اردویی ، تشکیل کارگاه های علمی ، مسابقات ورزشی ، کلاس های آموزشی تقویتی و جبرانی و ارائه خدمات مشاوره تحصیلی تربیتی از جمله اقداماتی است که در پایگاه های تابستانه دانش آموزی صورت خواهد گرفت.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران افزود: برای اجرای این طرح بیش از 500 میلیون تومان بودجه و اعتبار مورد نیاز است.
وی تصریح کرد: حدود 53 هزار دانش آموز در کانون ها، 25 هزار نفر در دارالقرآن ، 60 هزار نفر در مدارس، 39 هزار نفر در سالن های ورزشی ، 14هزار نفر در اردوگاه ها و دو هزار نفر در پژوهش سراهای مازندران در تابستان گذشته جذب شدند.
وی از بکارگیری شش هزار و 106 مربی در تابستان سال گذشته اشاره کرد و گفت: آموزش و پرورش مازندران در بین 17 دستگاه متولی اوقات فراغت ، مقام اول را در فعالیت های تابستان 88 کسب کرد.
فیاضی به رشد 15 درصدی جذب دانش آموز در فعالیت های اوقات فراغت اشاره و تصریح کرد : تعداد پایگاه های اوقات فراغت از 300 پایگاه به 700 پایگاه افزایش یافته است.