همدان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان گفت: بدلیل ورود محصولات سفال چینی در شهر بهار و لالجین شاهد بروز بیکاری در این بخش هستیم در صورتی که قبلا به خاطر هنر صنعت سفالگری بیکاری چندانی در این منطقه وجود نداشت.

اسدالله بیات در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان با اشاره به اینکه ترویج صنایع دستی از اولویت های سازمان است، اظهار داشت: در حال حاضر استان همدان دارای 142 روستای فعال در بخش صنایع دستی است که در 25 رشته مشغول فعالیت هستند.

وی افزود: توجه به بخش صنایع دستی با هدف ایجاد اشتغال به عنوان یکی از مزیت‌های استان همدان باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

بیات گفت: هزار و 850 کارگاه در این روستاها در بخش صنایع دستی فعال هستند.

بیات افزود: روستاهای استان همدان دارای ظرفیتهای مناسب و قابل توجهی هستند که توسعه در این بخش نیازمند اقدامات و فعالیت‌های ملموس است تا شاهد آثار آن در جامعه باشیم.

رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی استان همدان احیای رشته‌های منسوخ شده صنایع دستی در همدان را یکی از برنامه‌های پیش رو دانست و افزود: این امر به عنوان یکی از برنامه‌های سازمان میراث فرهنگی در ایجاد اشتغال و معرفی توانمندی‌های هنری همدان مثمر ثمر است.