سرمربی تیم جودو جوانان گفت: رقابت با بهترین‌های دنیا تحربه خوبی برای جوانان خواهد بود، به همین دلیل باید به بهترین شکل از فرصت حضور در رقابتهای جهانی نهایت اسفاده را ببریم.

مجید زارعیان با بیان مطلب فوق به خبرنگار مهر گفت: در رده جوانان جودوکاران خوبی داریم که در صورت توجه و حمایت می توانند با رسیدن به سطح فنی مطلوب به تیم ملی بزرگسالان راه پیدا کنند. این نفرات باید در اردوهای آماده سازی سخت تمرین کنند و نشان دهند که قابلیت حضور در رقابتهای جهانی را دارند.

سرمربی جوانان ادامه داد: از تیمی که در رقابتهای قهرمانی آسیا به میدان رفت همه نفرات را در اختیار داریم و می توانیم از آنها استفاده کنیم. چرا که در رقابتهای آسیایی جوانان زیر 19 سال به میدان می روند، ولی در مسابقات جهانی این قانون متفاوت است و ما می توانیم از نفرات زیر20 سال در میدان مراکش استفاده کنیم.

وی در مورد برنامه های خود برای حضور در مسابقات جهانی گفت: من از فدراسیون درخواست یک تورنمنت بین المللی داشته ام، اگر یک تورنمنت که اردوی مشترک هم به دنبال داشته باشد را بتوانیم فراهم کرده و شرکت کنیم خیلی مفید خواهد بود. جوانان ما باید با جودوکاران خارجی تن به تن مبارزه کنند تا بتوانیم شاهد پیشرفت آنها باشیم.

زارعیان در پایان گفت: در این اردو 24 نفر دعوت شده اند، این نفرات قبل از اعزام به قهرمانی آسیا در اردو بودند. پس از آن نفرات در مسابقات کشوری به میدان می روند و ما هم بعد از انتخاب نفرات مورد نظر خود اردوها را تا رقابتهای قهرمانی جهان به صورت مداوم پیگیری خواهیم کرد.