به گزارش خبرنگار مهر در یاسوج، آیت الله ملک حسینی به مناسبت هفته قوه قضائیه پیش از ظهر جمعه در جمع شورای قضایی استان، افزود: قضاوت نباید تفاوتی بین افراد قائل شد و اگر محاکم قضایی هر مسئولی در هر منصبی را احضار کردند، باید در محکمه حاضر شود.
آیت الله ملک حسینی تصریح کرد: نباید حزب بازی و باند بازی وارد مسائل قضایی شود زیرا در این صورت مردم نسبت به اساس مملکت بی اعتماد می شوند.
وی اظهار داشت: گر یک قاضی نیز دروغی بگوید و حکمی بر خلاف خدا و واقعیت صادر کند، فاسق است و حق نشستن بر کرسی قضا را ندارد.
نماینده مردم کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری افزود: قضات باید با قاطعیت طبق قانون با مجرمین برخورد کنند و تفاوتی در این خصوص بین افراد قائل نشوند.
آیت الله ملک حسینی بیان داشت: هرکس که به بیت المال خیانت می کند، باید محاکمه شود و فرقی نمی کند چه کسی و در چه منصبی باشد و اگر جلوی چپاولگری ها گرفته شود می توان استانهایی مثل کهگیلویه وبویراحمد را در زمان کوتاهی آباد کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بر خلاف حرف عده ای، در زمان پیغمبر اکرم (ص) و امیرالمومنین(ع) نیز زندان وجود داشت، افزود: هیچ حکومتی بدون زندان نمی شود و افراد خیره سری که دست از شرارت بر نمی دارند باید در زندان نگهداری شوند تا آسیبی به جامعه وارد نکنند.
آیت الله ملک حسینی عنوان کرد: اهل خیر باید به کسانی که به دلیل بدهکاری در زندان هستند کمک کنند و لازم است به این افراد مرخصی نیز داده شد تا بیرون از زندان کار کنند و قرض خود را بدهند.
وی افزود: البته این درست نیست که به عناصر سرکش و قاتل و یا کسانی که در مال مردم خیانت کرده اند، مرخصی داد یا آنها را آزاد نمود تا دوباره در بیرون از زندان مرتکب جرم شوند.
وی تاکید کرد: این افراد باید تنبیه شوند و با شدت و قاطعیت با آنها برخورد کرد تا جامعه از شرارتهای آنان در امان باشد.
وی همچنین با انتقاد از گسترش مواد مخدر و اعتیاد در کشور گفت: باید جلوی توزیع مواد مخدر را در کشور گرفت و با شدت و قاطعیت با قاچاقچیان مواد مخدر برخورد کرد.
وی استعمال سیگار و قلیان را نیز به دلیل وارد نمودن ضرر به بدن حرام دانست و گفت: این درست نیست که هر روز در تلویزیون بگوییم سیگار کشیدن ضرر دارد اما کارخانه تولید سیگار در کشور فعالیت کند و از خارج نیز وارد شود.
کاهش جرم در کهگیلویه و بویراحمد طی دوسال گذشته
رییس دادگستری کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: طی دو سال گذشته شاهد کاهش جرایم در استان بوده ایم به طوری که وقوع جرم در سال 87 نسبت به سال ماقبل آن 5.5 درصد و در سال 88 نسبت به سال 87، حدود 7درصد در استان کاهش داشته است.
علی جمادی افزود: نتیجه و بازخورد کاهش جرایم در استان، ایجاد امنیت در جامعه است و این مسئله زمینه رشد و توسعه استان را فراهم خواهد کرد.
وی اجرای عدالت را از وظایف اصلی دادگستری عنوان کرد و گفت: سعی بر این است که در رسیدگی ها به نحوی عمل کنیم که اجرای عدالت برای مردم ملموس باشد زیرا اگر احساس اجرای عدالت در بین مردم نهادینه شود، خود به خود بسیار از مشکلات مردم و دستگاه قضایی حل می شود.
جمادی همچنین بیان داشت: طی دو سال گذشته در دادسراها و دادگاههای عمومی و انقلاب و همچنین در دادگاه های تجدید نظر کاهش موجودی داشتیم و با توجه به کمی موجودی بحث کیفی سازی و رسیدگی با دقت را در دستور کار قرار دادیم.
وی کاهش 35 درصدی نزاع های دسته جمعی در استان، ساماندهی عروسی ها، رعایت اصل تناسب جرم و مجازات، راه اندازی دادگاه در چهار مرکز بخش استان، سند دار کردن 35 هزار هکتار اراضی ملی در استان، ایجاد بانک اطلاعاتی املاک، ابطال 24 میلیارد ریال مناقصات مشکل دار، وصول مطالبات بانکی و مردم از طریق اجرای ثبت و راه اندازی مرکز متادون درمانی در زندان ها را برخی از اقدامات شورای قضایی استان در سال گذشته عنوان کرد.