علی حدادی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: سال گذشته حدود 500 هکتار از اراضی شهرستان تحت پوشش آبیاری تحت فشار و قطره ای قرار گرفت و امسال نیزاین امکان وجود دارد که حدود پنج هزار هکتار از اراضی شهرستان تحت پوشش این امر قرار گیرند فقط کافیست همه زمینه های مورد نیاز برای تحقق این امر فراهم شود.
وی ادامه داد: این آمار از افزایش 10 درصدی حکایت می کند و اگر این امر صورت گیرد، تحول بسیار خوبی را در زمینه کشاورزی در شهرستان ساوجبلاغ شاهد خواهیم بود که امیدواریم این امر محقق شود.
این مسئول بیان کرد: در کل شهرستان ساوجبلاغ حدود 32 هزار هکتار اراضی داریم که این میزان بسیار مطلوب است و از توانایی و پتانسیل بالای این شهرستان در زمینه زراعت و کشاورزی حکایت می کند.
نرخ بیکاری در ساوجبلاغ هفت درصد است
وی در بخش دیگری از سخنان خود نیز عنوان کرد: نرخ بیکاری در ساوجبلاغ حدود هفت درصد است اما باید همه تلاش خود را به کار گیریم که این آمار در صورت امکان، کاهش یابد و این امر باید جزو اهداف دستگاه ها و ادارات ذیربط ساوجبلاغ قرار گیرد و برای تحقق آن باید با همه توان خود تلاش کنیم.
حدادی اظهار داشت: افزایش امکان اشتغالزایی در ساوجبلاغ از مهمترین برنامه های فرمانداری این شهرستان است و این دستگاه در این خصوص با جدیت وارد عمل می شود و از همه ادارات و دستگاه های ذیربط نیز دراین خصوص انتظار همکاری و تعامل مطلوب داریم.
فرماندار ساوجبلاغ یادآور شد: ساجبلاغ پتانسیلهای بسیار خوبی در جهت افزایش اشتغالزایی است فقط کافیست زمینه های لازم برای تحقق این امر فراهم شود تا بتوانیم آمار بیکاری را به پایین ترین میزان ممکن آن برسانیم.
استفاده مطلوب از پتانسیلهای کشاورزی و صنعتی موجب افزایش اشتغالزایی می شود
وی خاطرنشان کرد: این شهرستان از مهمترین قطبهای صنعتی و کشاورزی منطقه است که اگر از پتانسیلها در این خصوص به بهترین نحو استفاده شود، امکان ایجاد شغل برای افراد بیکار بیشتری فراهم می شود که باید برای عملی شدن این امر تلاش کنیم.
این مسئول در خصوص مشکل اشتغال در ساوجبلاغ نیز عنوان داشت: بسیاری از کارآفراینان این شهرستان شناسایی نشده اند که این امر بر مشکلات مربوط به اشتغال دامن می زند درحالیکه اگر آنها شناسایی شوند، گام مهمی در راستای حل مشکلات کار برداشته خواهد شد.
حدادی اضافه کرد: مشکلات ساوجبلاغ تنها با تلاش یک یا چند دستگاه حل نمی شود و همه دستگاه ها در این زمینه باید وارد عمل شوند و وظایف خود را جدی بگیرند.
کلید اصلی پیشرفت ساوجبلاغ، اعتماد به نفس مسئولان دستگاه های آن است
وی افزود: کلید اصلی پیشرفت شهرستان ساوجبلاغ، اعتماد به نفس مسئولان و مدیران دستگاه ها و ادارات و نهادهای این شهرستان است و باید توانایی ها و ظرفیتهای ساوجبلاغ را جدی بگیریم. حل مشکلات شهرستان ساوجبلاغ باید باور و دغدغه مسئولان این شهرستان باشد نه اینکه در این زمینه فقط شعار بدهیم و عمل نکنیم.