به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، احمد ضابط ظهر پنجشنبه در حاشیه همایش دهمین سال اجرای طرح کارورزی افزود: کارورزی را می توان برنامه کار عملی برای یک دانشجو یا دانش آموخته در محیط کار واقعی تعریف نمود.
استاد دانشگاه فردوسی مشهد گفت: هدف اصلی در این برنامه کسب مهارت های علمی و صنعتی توسط کارورز است ولی طراحان اهداف دیگری از جمله استفاده از نیروی خلاق، علاقمند و آماده دانشجویی برای حل مشکلات صنعتی و شناسایی افراد مستعد برای جذب نیروی انسانی کارآمد را نیز دنبال می کنند.
وی اظهار داشت: این طرح در دانشگاه فردوسی مشهد از سال 80 با 12 عنوان پروژه در هشت کارخانه شروع شد و در سال های بعد گسترش یافت.
ضابط خاطرنشان کرد: طی 9 سال نزدیک به 400 عنوان پروژه تحقیقاتی صنعتی توسط دانشجویان علاقمند تحت سرپرستی اعضای هیات علمی به انجام رسیده است.
استاد دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: 106 عضو هیئت علمی و بیش از 900 نفر از دانشجویان کارورزیده در این طرح همکاری کرده و تعداد کارخانجات و واحدهای عملیات سازمان های حمایت کننده در این طرح نیز به حدود 80 واحد رسیده است.
وی افزود: دامنه فعالیت های این طرح از حوزه فنی و مهندسی به دیگر حوزه ها از جمله علوم ریاضی، کشاورزی، ادبیات، علوم تربیتی و علوم اداری و اقتصادی گسترش یافته است.
وی گفت: از مهمترین ویژگی های این طرح می توان به انتقال مهارت های کارآفرینی، افزایش روحیه مشارکت و کار گروهی، افزایش انگیزه و خودباوری، افزایش مهارت عملی، مسئولیت پذیری، مدیریت پروژه و زمان، آشنایی با مسایل صنعت، آشنایی با فرصت های شغلی و کارآفرینی و از بین رفتن سد عدم اعتماد بین صنعت و دانشگاه اشاره کرد.