به گزارش خبرنگارمهر، سردار اسماعیل احمدی مقدم صبح پنجشنبه درحاشیه نخستین گردهمایی سراسری اساتید دانشگاهی همکار با ناجا با اشاره به حرفه گرایی پلیس و کاهش میزان خطای ماموران در تیراندازیها گفت: حرفه گرایی پلیس مسیری نیست که از یک نقطه آغاز و به نقطه ای ختم شود بر همین اساس هدف نیروی انتظامی در برنامه پنجم توسعه آموزش و حرفه گرایی پلیس در تیراندازی، اخلاق و تعامل اجتماعی است.
وی ادامه داد: عمل قانونی باید سرمشق پلیس باشد و صرفا برخورد با مجرمان به ماموران توصیه نمی شود.
فرمانده نیروی انتظامی ادامه داد: نارسایی هایی در رفتار ماموران بوده که موجب شده پلیس اقداماتی را به منظور حرفه گرایی آغاز کند که از جمله آن مشکلات موجود در تیراندازی از سوی ماموران در انجام ماموریت ها است.
احمدی مقدم گفت: ماموران پلیس نباید درتیراندازی خود خطایی داشته باشند که این خطا موجب کشته شدن مردم شود. امیدواریم در سال آینده با اقدامات صورت گرفته به نقطه مطلوبی در این زمینه برسیم.
وی گفت: میانگین نمره پلیس در تیراندازی در سال گذشته 35 بود که در سال جاری با اقدامات صورت گرفته و حرفه گرایی این نمره به 60 درصد رسیده است اما از نظر پلیس این میانگین رضایت بخش نبوده و باید آن را به بالای 80 برسانیم.
فرمانده ناجا همچنین گفت: بهسازی بازداشتگاه ها،برخورد متناسب با قانون برای جلوگیری ازاجحاف به شهروندان از مهمترین برنامه های نیروی انتظامی در سال جاری است.
پلیس با مروجان فساد برخورد می کند
وی گفت: مظاهر مروجان فساد در جامعه متفاوت است اما عمدتا این افراد کسانی هستند که به صورت سازماندهی شده اقدام به ترویج فساد و بی بندوباری در جامعه می کنند.
فرمانده ناجا افزود:افرادی که به صورت سازماندهی شده و ازطریق فضای مجازی اقدام به دعوت جوانان به پارتی ها و مراسم شبانه می کنند از جمله مروجان فساد بوده که پلیس با آنان برخورد می کند.
احمدی مقدم تصریح کرد: همچنین از نظر پلیس کسانی که تظاهر به فساد و هنجار شکنی می کنند جزء کسانی هستند که باید مورد برخورد واقع شوند که در وهله اول به این افراد تذکر داده شده اما در صورت اصرار به این اقدام از سوی پلیس مورد برخورد قانونی قرار می گیرند.
وی افزود: برخورد با مزاحمین نوامیس و کسانی که با ظاهرهای تحریک آمیز در سطح جامعه تردد می کنند از جمله انتظارات مردم از پلیس است.
کاهش چشمگیر تلفات ناشی از تصادفات در سال آینده
فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به آمار منتشر شده از سوی پزشکی قانونی مبنی بر افزایش 8 درصدی تلفات رانندگی در اردیبهشت ماه امسال گفت: از این موضوع بی اطلاع هستم اما با افزایش تعداد خودروها و رانندگان این موضوع غیر قابل انتظار نیست.
احمدی مقدم گفت: صرفا اقدامات پلیسی به منظور کاهش میزان تلفات ناشی از تصادفات دیگر پاسخگو نبوده و این ظرفیت به پایان راه خود رسیده است بر همین اساس اجرای قانون جدید اخذ جرایم راهنمایی و رانندگی تا حدی می تواند در این زمینه پاسخگو بوده و تلفات را کاهش دهد.
وی گفت: بکارگیری این قانون، استفاده از تجهیزات مراقبتی الکترونیکی و افزایش استاندارد خودروها، اصلاح جاده ها و ارتقاء فرهنگی جامعه می تواند در سال آینده موجب کاهش چشمگیر تلفات ناشی از تصادفات باشد.