به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، خلیل الله کاظمی ظهر شنبه در نشست خبری این سازمان افزود: با توجه به مشکلات روحی و روانی شستشوی اموات که به غسالها وارد می شود طی قرارداد شهرداری مشهد با دانشگاه فردوسی مقرر شد دستگاه مکانیزه شستشو اموات طراحی و ساخته شود.
معاون خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: پس از تایید نهایی علما در رابطه با شستشوی مکانیزه اموات این پروژه وارد مرحله اجرایی شد و درحال حاضر و پس از تست آزمایشی این پروژه ظرف دوماه آینده در آرامستانها اجرایی می شود.
وی درباره گورستانهای غیر مجاز درسطح شهر مشهد گفت: با توجه به مشکلات ناشی از دفن های غیر مجاز در سطح شهر مشهد عملیات اجرای حصارکشی اطراف این گورستانها در سطح شهر اجرایی شد که در این راستا پایان سال جاری هشت گورستان غیرمجاز در مشهد حصار کشی خواهد شد.
کاظمی ادامه داد: در حال حاضر 35 گورستان غیرمجاز در سطح شهر وجود دارد که از این تعداد در 12 مورد هنوز دفن های غیر مجاز صورت می گیرد.
معاون خدمات شهری شهرداری مشهد با اشاره به دوباره کاری خدمات شهری در برخی از حوزه ها نظیر رخت و روب، جمع آوری زباله و فضای سبز افزود: از این و به منظور رفع خسارات فضای سبز شهری سال گذشته اعتباری معادل 15 تا 20 میلیارد ریال هزینه شد.
وی در رابطه با هزینه دوباره کاری رفت و روب و جمع آوری زباله ها در روز تصریح کرد: سال گذشته 40 میلیارد ریال اعتبار در راستای جمع آوری زباله هاسطح شهر در روزه هزینه شد که بر اساس آمار موجود به طور متوسط روزانه 20 تا 25 درصد زباله های شهری مشهد در روز جمع آوری می شود.
کاظمی همچنین از هزینه کردن سالانه 20 میلیاد ریال اعتبار برای رفع سد معبر مشاغل خبرداد و گفت: با توجه به اینکه برخی از مشاغل اقدام به سد معابر شهری می کنند که در این راستا از سال گذشته و با مصوبه شورای اسلامی شهر مشهد بهای خدماتی بیش تر به منظور جلوگیری از مشکلات ناشی از سد معبر اخذ می شود.
وی همچنین در رابطه با خسارت ناشی از آسب دیدن فضای سبز شهری گفت: سال گذشته بالغ بر 100 اصله درخت در سطح شهر مشهد توسط شهروندان شهری آسیب دید.
کاظمی در خصوص کال کشف گفت: شهرداری متولی جمع آوری آبهای سطحی و وارد کردن آن به داخل کال کشف است و هیچ گونه مسئولیتی درقبال استفاده از آب فاضلاب برای مصارف کشت و کار ندارد.