به گزارش خبرنگار سياسي مهر مجيد انصاري,عضو شوراي مركزي مجمع روحانيون مبارز, در اردوي سالانه دفتر تحكيم وحدت طيف شيرازدر دانشگاه امام خميني(ره) قزوين, افزود: برنامه چهارم دقيقا منطبق با سياستهاي كلي ابلاغي از سوي مقام معظم رهبري تدوين شده و اولين برنامهاي است كه براساس سند چشم انداز بيست ساله نظام تهيه شده است.
وي افزود : دوستان گفته اند كه اين برنامه روح آمريكايي دارد, آقايان بايد توضيح دهند كه كجاي برنامه روح آمريكايي داشته و مجلس هفتم كجاي برنامه را تغيير داده است. اين سخنان توهين به دولت و مجلس قبلي است , برخي دوستان يكي دو ماه پس از اينكه رفتند مجلس، دولت و مجلس گذشته را فاقد علم اقتصادي دانستند .
وي ادامه داد : برنامه چهارم برنامه راهگشاي كشور به طور عام و راهگشاي اصلاح طلبان به طور خاص بوده است, آقاياني كه ميگويند اين برنامه خطاست برنامه دولت خود را بياورند؛ اما وعده هايي ندهند كه نتوانند به آنها عمل كنند همچنين, شوراي نگهبان با مجلس ششم كه راه نيامد ؛ اما اميدواريم كه با مجلس هفتم طوري كنار بيايد, كه قانون انتخابات بررسي شود, هر پستي كه به دنبال تضييع حقي به دست آمده باشد, بايد نگران آن بود.
انصاري با تاكيد بر اينكه هيچ كس خواسته خود را با قهر كردن از صندوق راي به دست نخواهد آورد, گفت: مردم بايد خواسته خود را با حضور و شركت گسترده دنبال كنند, چه مهندس موسوي بيايد و چه نيايد انتخابات رياست جمهوري بايد با مشاركت جدي و پرشور مردم برگزار شود.
وي درادامه با اشاره به دوران سخت مبارزه امام(ره ) به ويژه دوران پس از تبعيد امام افزود : كساني كه اين دوران را درك كردهاند, باور دارند كه انقلاب اسلامي يك معجزه بوده است ؛ چرا كه شاه در جبهه غرب بود و ايران هم حياط خلوت آمريكا و انگليس حساب مي شد و آنها مخالف هر حركت ضد استكباري و ضد امپرياليستي در ايران بودند.
انصاري انقلاب اسلامي را فرياد رساي امام خميني (ره) عليه غرب بيان كرد وادامه داد: از آنجا كه فرياد امام ضد آمريكايي و ضد امپرياليستي بود, به طور طبيعي بايد مورد حمايت شوروي به عنوان نقطه مقابل غرب قرار ميگرفت ؛ اما اين اتفاق نيفتاد و شوروري هم از غرب و آمريكا حمايت كرد و دليل آن اين بود كه مدت ها كميونيستهاي شوروي دين را افيون تودهها ميشمردند و حالا ميديدند كه جنبشي كه در حال رخ دادن در ايران است , يك جنبش ديني است كه توسط رهبران ديني هم اداره ميشود.
انصاري با اشاره به دوران جنگ تحميلي و حمايتهاي شوروي سابق از صدام افزود: همكاري شوروي سابق با صدام بيش از آمريكاييها بود و آخرين و جديدترين هواپيماها را به صدام ميرساندند. همه اينها به اين معنا بود كه انقلاب اسلامي دوره جديدي را در جهان به وجود آورده بود,كه اين كشورها را نگران كرده بود.
انصاري احياي كرامت انساني توسط امام خميني (ره) را رمز پيروزي بر شاه و پيروزيهاي دوران جنگ خواند وتصريح كرد : نتيجه به كارگيري ابزار مناسب از سوي امام (ره) اين بود,كه دين مسووليت گريز را كنار زد و دين ناب محمدي (ص) و دين حنيف ابراهيم را احيا كرد, امام (ره) بين دين و سياست و دنيا و آخرت و آسمان و زمين ارتباط برقرار كرده بود, با توجه به اينكه مدتها بود, سعي شده بود حوزه دين و سياست از هم جدا شوند.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: بعثت انقلاب اسلامي در نيمه دوم قرن بيستم حركتي مشابه بعثت پيامبر اكرم (ص) را تكرار كرد, در حال حاضر پس از سالها روح سلحشوري و ايستادگي اسلامي به وضوح مشاهده مي شود.
وي افزود هر حركت ضد استعماري و ضد ظلم در كشورهايي نظير فلسطين و لبنان رخ ميدهد, از انقلاب اسلامي ايران نشات گرفته است و خط مقدم حركت انقلاب اسلامي دانشگاه و دانشگاهيان هستند.
عضو شوراي مركزي مجمع روحانيون مبارز, با اشاره به وجود جريان هاي خطرناك درجامعه گفت: يك جريان سكولار و دين گريز كه مرعوب دشمنان كشور هستند و دچار تحقير دستاوردهاي انقلاب و كوچك انگاشتن تلاشهاي مردم در طول 25 سال اخير و ناديده گرفتن نقاط ضعف ديگر كشورها شدهاند, در اين كشور اگر به اقتضاي مصلحت تصميمي گرفته شود, اين جريان آن را ديكتاتوري ميداند ؛ اما اگر آمريكا به بهانه 11 سپتامبر بدترين كارها را هم بكند, آن را به شمار نميآورند.
انصاري از جريان تحجر و عوامزدگي برخي مدعيان ديانت به عنوان ديگر جريان خطرناك موجود در كشور نام برد و افزود: قطعا دست دشمنان در اين جريان وجود دارد, دين بدون حضور در عرصههاي اجتماعي دين نيست ؛ بلكه پوستيني است كه بايد دور انداخته شود, اين افراد معافيت و دين نانآور و نامآور دارند.
وي , همچنين گفت : متاسفانه صدا و سيماي ما فرهنگ عوام گرايي بسيار سطحي را تبليغ مي كند , من به عنوان شيعه و محب اميرالمومنين (ع ) امسال در سالروز ميلاد آن حضرت از برنامه هاي صدا و سيما شرمگين شدم . امروز شاهد سخنراني مداحاني هستيم كه صدا و سيما با پخش مستقيم ترويج مداحيگري در حدي كه انواع دروغ ها و انحرافات تاريخي را براي مجلس گرمي به هم ميبافند, آفت بزرگي را از رهگذر خرافه گرايي به دين وارد ميكنند.
عضو مجمع تشخيص مصحلت نظام تاكيد كرد: اگر امثال شهيد مطهري زنده شوند و هر روز از صدا و سيما مباحث اسلام را مورد بحث قرار دهند ؛ اما نظام ما نتواند به تعميق مسايل دين بپردازد, فايدهاي نخواهد داشت؛ بلكه بايد نظام، دستگاهها و قواي كشور توجه داشته باشند,كه عملكرد آنها به نام دين نوشته مي شود.
انصاري گفت: نظام ما عليرغم دستاوردهايي كه داشته است , در عرصه مردمسالاري تام ديني هنوز دچار برخي سوء برداشتها است ؛ اما به طور كلي وضعيت كشور رامناسب ارزيابي ميكنم؛چرا كه پس از 25 سال براي اولين بار چشم انداز آينده كشور تدوين شده است, ضمن اينكه ما سه برنامه توسعه را با موفقيت پشت سرگذاشتهايم, رشد اقتصادي ما نسبت به گذشته رشد شتاباني داشته است.
وي افزود: غول بيكاري گرچه به دليل تركيب جمعيتي كشور همچنان سايه خود را بر كشور دارد ؛ اما كاهش نرخ رشد بيكاري موفقيت آميز بوده است, كه در مجموع افقهاي آينده كشور را روشن و اميدواركننده ميبينيم.
وي درخصوص انتخابات رياست جمهوري گفت : بر اساس قانون اساسي رئيس جمهور به عنوان شخصيت دوم كشور نماد جمهوريت نظام است, رييس جمهور اولين شخصيت مهم كشور است كه بيواسطه توسط مردم انتخاب مي شود.
انصاري افزود: تخريب شخصيتهاي انقلاب به بهانه انتخابات رياست جمهوري را به صلاح كشور نميدانم؛ چرا كه تخريب ذخاير ملي كشور جبرانناپذير است, ترور شخصيتها و بياعتبار كردن شخصيتها در باور مردم و در انسجام جامعه رخنه ايجاد ميكند,بنابراين اميدوارم كه رقابت در انتخابات رياست جمهوري رقابت سالم باشد و محيط، نقد انديشهها و برنامهها وجود داشته باشد.
وي با اشاره به شرايط كنوني كشور اظهارداشت: نيازمند دولتي توانمند و مردمگرا هستيم كه بتواند برنامه توسعه را اجرا كند,دولت آينده بايد دولتي توانمند در هماهنگ كردن بخشهاي مختلف كشور باشد و در تحقق استقلال قوا و هماهنگي آنها با هم توانمند باشد, متاسفانه گاهي در كشور ما استقلال قوا به معناي ناهماهنگي قوا تلقي شده است, گاهي هم برخي نهادهاي فوق قوا و فوق قانون هم بر سر راه قوه مجريه مشكل و مانع ايجاد كردهاند.
انصاري, با اشاره به اينكه دين اسلام هيچ بنبستي ندارد, افزود: جامعه دينمدار و با تقوي, جامعه بدون بنبست است, راههاي منتهي به خدا در دين اسلام بسيار متعدد است, اگر با احكام اوليه نميشود سرمايهگذاري خارجي را انجام داد, بايد با احكام ثانويه انجام شود.ما فرصتي براي از دست دادن نداريم دولت آقاي خاتمي موفقيت بزرگي داشت ؛ اما ميتوانست بسيار موفقتر از اين باشد,متاسفانه مشكلات مانع از آن شد, من نميگويم نظارت بر دولت وجود نداشته باشد ؛ بلكه امكان برخورداري دولت از همراهي گروهها و قواي ديگر را داشته باشد.
عضو شوراي مركزي مجمع روحانيون مبارز گفت: بردن كشور به سمت تكحزبي و تك صدايي براي كشور سم است, افزود: هر گروه و حزبي كه در چارچوب قانون اساسي حركت ميكند, بايد محترم شمرده شود و بتوانند كانديداي مناسب خود را معرفي كند.
انصاري تاكيد كرد: اتكاي امور به آراي مردم از پايههاي انديشه امام و انديشه ديني در قانون اساسي است و بايد به صورت يكسان و معتدل در جهت تحقق ديانت و جمهوريت تلاش كنيم.
وي, با بيان اين مطلب كه معرفي ميرحسين موسوي يك تاكتيك سياسي نيست, تصريح كرد: ما ميرحسين موسوي را به عنوان واجد تمام شاخصهاي اصلحيت به عنوان كانديداي اصلي خود معرفي كردهايم.
وي, در خصوص انتخابات مجلس هفتم گفت: هرگز خوشحال نخواهم شد, از اينكه كارنامه مجلس هفتم كارنامه ضعيفي باشد و حاضر هستم هر تجربهاي را كه دارم در اختيار دوستان مجلس هفتم بگذارم, مجلس خانه مردم است و بايد در تقويت آن تلاش كنيم؛ اگر چه مجريان انتخابات موظف هستند,كه انتخابات را به گونهاي برگزار كنند, كه هيچ شبههاي در آن وجود نداشته باشد.
انصاري, در اين خصوص تصريح كرد: از اينكه مجلس هفتم با مشاركت كمتر مردم نسبت به دورههاي قبل انتخاب شد, متاسف هستيم, ضمن انتقاد از ردصلاحيتها و مسايلي كه در انتخابات مجلس هفتم رخ داد, براي نمايندگان اين مجلس آرزوي موفقيت دارم.