به گزارش خبرنگار مهر، بخش اول این کنسرت به اجرای موسیقی سازی اختصاص داشت و کیهان کلهر قطعاتی را به صورت بداهه در دستگاه نوا با ساز ابداعی خود "شاه کمان" اجرا کرد و در ادامه این بخش دو نوازی شاه کمان و سنتور بم به نوازندگی کلهر و علی بهرامی فر به روی صحنه رفت.
پس از 30 دقیقه آنتراکت بخش دوم این کنسرت که به گروه نوازی اختصاص داشت آغاز شد و قطعاتی براساس اشعار مولانا در دستگاه نوا و آواز دشتی به روی صحنه رفت ؛ در این بخش کیهان کلهر با کمانچه به روی صحنه آمد .
مجموع قطعات بخش دوم کنسرت همنوازان کلهر با آواز حمید رضا نوربخش با مقدمه آغاز شد و پس از آن قطعاتی در "چهارمضراب" ،"ساز و آواز"، "تصنیف ره خانه"،"ساز و آواز"،"ضربی نهفت"،"ساز و آواز" ،تصنیف"همیشه من چنین مجنون نبودم"،"ساز و آواز" اجرا شد؛ پایان بخش نخستین کنسرت این گروه اجرای تصنیف "بنمای رخ" بود که با استقبال حاضرین در تالار وحدت مواجه شد.
سیامک جهانگیری، نوازنده "نی"،روزبه رحیمی "سنتور"، هادی آذرپیرا "تار"، علی بهرامی فر"سنتور بم"،علی کاظمی "رباب"،پوریا پاک شیر "تنبک"و زکریا یوسفی "دف" از جمله اعضای گروه بودند.
این کنسرت تا تاریخ 29 تیرماه (بجز27 تیر) از ساعت21در تالار وحدت تکرار می شود.
در حاشیه
*کنسرت بدون تاخیر و با استقبال خوب مخاطبان آغاز شد.
*رونمایی از سازابداعی "شاه کمان" و تکنوازی کیهان کلهر با این ساز یکی از پدیده های جالب برای مخاطبان این کنسرت بود تا جائیکه در وقت استراحت بین دو بخش کنسرت درباره این ساز و میزان صدا دهی آن سخن می گفتند.
*کیهان کلهر هنگام نواختن "شاه کمان" گاهی آرشه را زمین می گذاشت و با دست خود به شیوه تنبک زدن روی ساز ابداعی خود می نواخت و صدایی ما بین کمانچه و چنگ شنیده می شد که ازآمادگی خوب این نوازنده خبر می داد.
*حمیدرضا نوربخش با تسلط و آمادگی خوبی بویژه در بخش آواز دشتی به اجرای برنامه پرداخت.
*صدابرداری این برنامه مناسب نبود و در برخی مواقع موجب آزار گوش شنوندگان می شد.
*در میان مخاطبین حاضر در سالن علی ترابی سرپرست دفتر موسیقی وزارت ارشاد و همچنین تقی ضرابی موسیقیدان پیشکسوت موسیقی کلاسیک حضور داشتند.