به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، جواد قناعت پیش از ظهر یکشنبه در نشست مدیران و خبرنگاران استان در گرگان افزود: روابط صمیمی برخی اصحاب رسانه با مدیران موجب می شود که مدیران دستگاه ها کمتر مورد نقد قرار گیردند.
وی اظهار داشت: تعامل خبرنگاران با دستگاه های اجرایی باید در حد متعادل باشد تا اگر ضعفی دیده شد نقد شود و اگر نقطه مثبتی بود، به پای مدیر نوشته نشود بلکه به نظام منتسب شود.
وی خاطرنشان کرد: مدیران دستگاه های اجرایی تعامل خوبی با مطبوعات داشته باشند زیرا نقد سازنده موجب توسعه و پیشرفت می شود و عامل سازندگی است.
قناعت یاداورشد: کم توجهی و پاسخ ندادن مدیران به مطبوعات قابل توجیه نیست و اگر چنین موردی باشد، نشانه ضعف مدیر دستگاه است.
استاندار گلستان افزود: دستگاههای اجرایی استان برای کمک به نشریات محلی باید از هر شماره نشریه چند نسخه اشتراک داشته باشند تا حداقل از این طریق کمک ناچیزی به نشریات محلی صورت گیرد.