به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، عبدالرضا دادبود ظهر سه شنبه در نشست گردشگری استان در گرگان افزود: معرفی بیش از پیش جاذبه ها و قابلیت های گردشگری استان در رسانه های سراسری، افزایش ظرفیت تختهای هتلها و مراکز اقامتی، ایجاد مراکز تفریحی مدرن در شهرها و مناطق گردشگری، ساماندهی بیش از پیش مناطق گردشگری، رفع موانع سرمایه گذاری بخش خصوصی، ایجاد مراکز خرید بزرگ ، و برگزاری دوره های آموزشی مستمر جهت فعالان بخش گردشگری را از پیش نیازهای تحول در بخش گردشگری استان است.
رئیس شورای بافت تاریخی استان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وجود بافت تاریخی منحصر در شهرهای گرگان و گمیشان، خواهان استفاده از ظرفیتهای این بافت ها و نیز دیوار تاریخی گرگان سومین دیوار طولانی جهان در جذب گردشگر شد.
رئیس کارگروه گردشگری استان همچنین با اشاره به ظرفیتهای خلیج گرگان، تالابهای بین المللی و آبشارهای گوناگون استان افزود: وجود این جاذبه ها و تنوع اقلیمی گلستان در گستره جغرافیایی اندک، می تواند زمینه را برای حضور بیشتر طبیعت دوستان در استان فراهم نماید.
معاون امور عمرانی استانداری خواهان توجه بیش از پیش به اقتصاد گردشگری در استان شد.
دادبود با اشاره به جاذبه های متنوع گردشگری گلستان اظهار داشت: متاسفانه بسیاری از هموطنان هنوز با این جاذبه ها آشنا نیستند و از این رو میزان مسافران و گردشگرانی که استان را به عنوان مقصد نهایی سفر خود انتخاب می کنند در حد مطلوب نیست.
وی خاطرنشان کرد: از این رو نمی توان از گردشگری که تنها از استان گذر می کند انتظار تاثیر در اقتصاد استان را داشت.
وی افزود: به علت عدم توجه مطلوب به بحث اقتصاد گردشگری چه از سوی نهادهای ذیربط و چه بخش خصوصی استان، حضور مسافران و گردشگران در منطقه تاثیر قابل توجهی در رونق اقتصادی گلستان ندارد.