استاد ارتباطات دانشگاه تگزاس آمریکا با اشاره به اینکه داشتن فراغت تابستانی را نمی‌توان به تمام اساتید نسبت داد، گفت: شک نیست که فراغت برای انجام کارهای پژوهشی و تحقیقاتی اساتید ضروری است.

دکتر راسل تاد در مورد این پرسش که فراغت به چه معناست و آیا فراغت تابستانی برای اساتید دانشگاهی به منزله تداوم فکر و اندیشه است، به خبرنگار مهر گفت: اینکه کل تابستان برای استاد دانشگاه اوقات فراغت باشد، نمی تواند موضوع درستی باشد. بعید است استادی در طول تابستان به معنی واقعی فراغت داشته باشد .

وی در ادامه یادآور شد: تابستان تغییر دهنده مسیر فعالیت کاری بیشتر اساتید است. بسیاری از اساتید در طول تابستان به جای آموزش و تدریس، به تحقیق و پژوهش مشغول هستند.

تاد با اشاره به اینکه بسیاری از اساتید عضو انجمنهای علمی و مشاور سازمانها و نهادهای علمی بوده و در ایام تابستان نیز مشغول کار و فعالیت هستند، گفت: بنده به عنوان یک استاد در تابستان نیز ارتباطم با دانشگاه قطع نمی‌شود.

استاد پیشین دانشگاه میسوری تصریح کرد: در واقع فراغت برای استاد برای انجام کارهای پژوهشی و تحقیقاتی ضروری است. برخی اساتید، که به معنای واقعی کلمه محقق و پژوهشگر نیستند، در ایام تابستان به کارها و فعالیتهایی روی می‌آورند که مهارتشان در کار و حوزه خود افزایش یابد.

وی افزود: برای برخی اساتید تدریس تنها منبع درآمد به شمار می‌رود که در این صورت اوقات تابستان آنها نیز به تدریس می‌گذرد. برخی نیز با انجام کارهای مطالعاتی و مشاوره به سازمانها و نهادها و حضور در هیئت تحریریه نشریات علمی منابع دیگر مالی برای خود به وجود آورده‌اند.

استاد ارتباطات دانشگاه تگزاس در ادامه گفت: استاد دانشگاه باید دغدغه مالی نداشته باشد تا با فراغ خاطر به کار و فعالیت علمی خود بپردازد.