کارخانه ورق گالوانیزه خودرو قادر است تا سالهای آینده نیاز خودروسازان به این نوع ورق‌ها را تامین کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)،‌ مدیر تامین فلزات گروه خودروسازی سایپا با اعلام خبر فوق اظهار افزود: ورق خودرو چهار محال و بختیاری تا زمانی که تولید خودرو در کشور به دو میلیون دستگاه برسد خطوط کارخانه های داخل کشور را تغذیه می کند.

محمد رضا یوسفی با برشمردن استحکام بالا ،‌کشش پذیری و مقاومت در برابر خوردگی ورق گالوانیزه خودرو تصریح کرد: سایپا و ایران خودرو در هر سال 35درصد از خودرو های خود را با استفاده از ورق گالوانیزه ویژه خودرو تولید می کنند که این رقم برابر با 350 هزار تن در سال است.
 
وی با یادآوری این نکته که مصرف سالانه ورق در سایپا به 450 هزار تن می رسد گفت: حداکثر 150 هزار تن از مصرف کل به ورق های گالوانیزه مربوط می شود که 150 تا 200هزار تن نیز در شرکت ایران خودرو به مصرف می رسد.
 
به گفته این مدیر گروه خودروسازی سایپا، با تولید ورق خودرو در کشور به طور متوسط در هر سال از خروج 280 میلیون یورو ارز جلوگیری می شود. یوسفی ادامه داد: مشخصات فنی ورق گالوانیزه چهار محال و بختیاری طوری است که قابلیت به کار گیری در بدنه تمامی خودرو های روز دنیا را دارد.
 
یوسفی با بیان اینکه این طرح با جدیدترین فن آوری روز دنیا اجرا شده است، افزود: با فعال شدن کارخانه ورق خودرو ،‌علاوه بر قطع وابستگی به واردات شاهد توسعه اشتغال در کشور به ویژه در منطقه کم برخوردار استان چهار محال و بختیاری خواهیم شد.
 
یوسفی با اشاره به اینکه سهامداران این کارخانه ایمیدرو ‌ایران خودرو،‌ سایپا و صندوق بازنشستگی فولاد هستند، تصریح کرد: اهمیت وجود این کارخانه به گونه ای بود که پیشتر آرسلور میتال به عنوان بزرگ ترین فولاد سازی دنیا تمایل داشت سهام این کارخانه را دراختیار گیرد تا بتواند بخشی از بازار ورق خودرو را نیز تصاحب کند.
 
این مدیر شرکت سایپا با منحصر به فرد خواندن مقیاس تولید کارخانه مذکور در ایران و خاورمیانه گفت: در منطقه خاور میانه تنها در ترکیه ورق خودرو تولید می شد که ظرفیت اولیه آن 150 هزار تن بود که اخیرا به 300 هزار تن رسیده است در حالی که ایران هم اینک کارخانه 400هزار تنی را در اختیار دارد.
 
وی پیش بینی کرد که در سالهای آتی با افزایش تولید خودرو برنامه افزایش ظرفیت تولید این کارخانه به اجرا در می آید به گونه ای که تا افق 1404 نیاز داخلی مرتفع شود.