حمیدرضا مطهری فر در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: این دفاتر در زمینه های خدمات بانکی، موبایل، تلفن، محصولات پستی تحت مدیریت کارگروه استانی به ریاست معاون توسعه و مدیریت نیروی انسای فعالیت می کنند.
وی اظهار داشت: نبود درآمد کافی موجب غیرفعال شدن هفت دفتر خدمات پستی در استان شده است.
وی با اشاره به ابلاغ آئین نامه جدید ایجاد و بهره برداری دفاتر خدمات پیشخوان دولت از سوی معاون اول رئیس جمهوری خاطرنشان کرد: واگذاری خدمات به شرکتها در استان به کندی صورت می گیرد که این امر موجب بروز مشکلاتی از جمله کاهش درآمد زایی و ایجاد شغل برای افراد جدید دفاتر شده است.
به گفته مطهری فر، متاسفانه کارگروه سابق استانی بدون در نظر گرفتن شاخصهای کیفی، کمیتها را مد نظر قرار داد که این امر به کیفیت خدمات رسانی در این دفاتر آسیب وارد کرد.
رئیس انجمن صنفی دفاتر پیشخوان دولت در گلستان بیان داشت: بروز مسائل اقتصادی و مشکلات موجب شد که دفاتر درآمد مناسبی نداشته باشند و به مرز ورشکستگی برسند و این شرایط برخی از آنها را وادار کرد دست به اعمالی بزنند که در چارچوب آنها نبوده است.
وی یادآور شد: در برنامه چهارم، وزرات فناوری اطلاعات و ارتباطات مکلف شده بود که 10 هزار دفتر را به منظور خدمت رسانی به مردم در حوزه مخابرات و پست در تمامی نقاط کشور و روستاها ایجاد کند.
وی اظهار داشت: پیچ و خم های اداری موجب سردرگمی مردم شده و ارائه خدمات شفاف، آسان، بدون منت و تبعیض را دچار اختلال کرده است.
وی عنوان کرد: دیگر نیازی نیست که مردم به سازمان مورد نظر مراجعه کنند و گسترش کل خدمات دولت در تمامی نقاط از طریق دفاتر پیشخوان، در راستای تحقق عدالت در جامعه است.