به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از رويترز ، حسين موسويان سخنگوي هيئت نمايندگي ايران در اجلاس وين در گفتگو با خبرگزاري رويترز گفت : اتهام متخصصان هسته اي آمريكايي در اين مورد كه ايران يك سايت اتمي را از ديد بازرسان مخفي نگه داشته است يك دروغ به دقت زمانبدي شده است كه براي نفوذ در قطعنامه اي كه در مورد ايران ارائه مي شود ، مطرح شده است .

موسويان گفت : اين يك دروغ جديد همانند 13 دروغي است كه پيش از اين براساس خبرها مطرح شدند و ثابت شد كه همه آنها دروغ هستند .

لازم به ذكر است  ديويد آلبرايت بازرس تسليحاتي سابق سازمان ملل و رئيس موسسه علوم و امنيت بين المللي ادعا كرد كه سايت نظامي پارچين در 30 كيلومتري جنوب شرق تهران براي فعاليتهاي هسته اي استفاده مي شود و ديده بان هسته اي سازمان ملل خواستار بازديد از اين سايت شده است با اينحال اين مسئله از سوي ايران رد شد .

موسويان با رد اين مسئله گفت : آنها تقاضاي بازديد سايت را نكرده اند .

آژانس بين المللي انرژي اتمي از توضيح در اين مورد سرباز زد با اينحال ديپلماتهاي غربي آشنا با سايت گفتند كه سايت پارچين براي بازرسان تازگي ندارد .

رويترز گزارش داد در دهه 90 غربيها اين سايت را به عنوان سايتي براي آزمايش راكتها و موادمنفجره سطح بالا مي شناختند با اين حال يك نماينده مجلس ايران در نوامبر 2003 اعلام كرد كه پول زيادي براي تكنولوژي هسته اي پرداخت شده است و سايت پارچين را به عنوان سايتي براي اين فعاليتها معرفي كرد .

موسويان گفت : اين اتهام براي نفوذ در مذاكرات در مورد صدور قطعنامه پيرامون برنامه هسته اي ايران برنامه ريزي شده بود