رضا حاج حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه در کتابخانه دیجیتال دانشگاه پیام نور کتابها و منابع مختلفی به کاربران ارائه می شود، گفت: در حال حاضر در این کتابخانه 22 هزار جلد کتاب با عناوین مختلف بارگیری شده است.
وی افزود: سعی می شود تا آبان ماه جاری تعداد کتاب های موجود در کتابخانه دیجیتال دانشگاه پیام نور به 400 هزار جلد برسد که البته این کتابها با بودجه ای که از سوی دانشگاه در اختیار این بخش گذاشته شده است، خریداری می شوند و در کتابخانه مجازی قرار می گیرند.
معاون فناوری و اطلاعات دانشگاه پیام نور با اشاره به اهداف راه اندازی این کتابخانه مجازی گفت: توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی و دسترسی آسان دانشجویان به کتابها اصلی ترین هدف در راه اندازی کتابخانه دیجیتال دانشگاه پیام نور است.
حاج حسینی خاطرنشان کرد: از برنامه های جنبی این کتابخانه دسترسی آسان اساتید و دانشجویان به منابع مختلف و مجلات علمی است، از طرفی فیلمهای درسی و پایان نامه ها نیز در این سیستم گنجانده می شود.
وی افزود: در حال حاضر امکان مشاهده کتابخانه الکترونیکی دانشگاه پیام نور فراهم شده است اما امکان استفاده قطعی و نهایی برای کاربران در شهریور ماه فراهم می شود.
معاون فناوری و اطلاعات دانشگاه پیام نور درخصوص نحوه عضویت کاربران از کتابخانه الکترونیکی این دانشگاه اظهار داشت: ثبت نام در این کتابخانه نیز مانند سایر کتابخانه ها از طریق عضویت در آن برای کاربران فراهم می شود، البته هنوز برای استفاده رایگان کاربران از امکانات این کتابخانه تصمیمی گرفته نشده است.