قزوین - خبرگزاری مهر: اولین کارگاه آموزشی نشریات ویژه اعضای کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان قزوین با عنوان الفبا برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر در قزوین، اولین کارگاه آموزشی نشریات ویژه اعضای کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان قزوین از چهاردهم تا پانزدهم مردادماه سال جاری به مدت دو روز و با حضور اساتید مطرح حوزه ارتباطات و اطلاع رسانی در قزوین برگزار می شود.

این کارگاه آموزشی با همکاری کانون فرهنگی هنری سوخته چنار، کانون تخصصی انتشارات و تبلیغات سوخته چنار و دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان قزوین به مدت 20 ساعت و با هدف ارتقای سطح آگاهی، دانش، تخصص و
پرورش نیروهای مسجدی و انقلابی برای انجام فعالیتهای رسانه ای و روزنامه نگاری در سالن اجتماعات مولانا واقع در مجتمع فرهنگی ارشاد قزوین برگزار می شود.
 
در کارگاه آموزشی نشریات مباحثی در حوزه های مختلف از جمله تولید محتوا، گرافیک، نشر و توزیع ارائه می شود.
 
پیش بینی می شود 120 نفر از مدیران مسؤل کانونها و نشریات کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان قزوین در این کارگاه آموزشی شرکت کنند.