استان تهران - خبرگزاری مهر: جانشین معاون هماهنگی امور عمرانی و مدیرکل شوراها و شهرداریهای وزارت کشور گفت: 40 درصد درآمد شهرداری ها باید از بودجه ملی تامین شود و لازم است شرایط تحقق این امر را فراهم کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر در نظرآباد، غلامحسین تابش فر بعد از ظهر دوشنبه در همایش شهرداران و شوراهای استان تهران در تالار فدک نظرآباد افزود: شهرداری ها در زمینه تامین درآمد کافی برای خود مشکل دارند و در این زمینه خلاهایی وجود دارد که باید بررسی شود.

این مسئول عنوان کرد: اگر 40 درصد از بودجه ملی در این زمینه اختصاص یابد، بسیاری از مشکلات از میان برداشته می شود و از به وجود آمدن مشکلات احتمالی نیز جلوگیری می شود.

وی ادامه داد: لازم است شرایطی فراهم شود تا شهرداری ها در تامین منابع درآمدی خود مشکلات کمتری داشته باشند و دغدغه های آنها در این خصوص کاهش یابد تا با فراغ بال بیشتری به انجام وظایف محوله بپردازند.

شهرداری ها به دلیل کمبود منابع درآمدی گرفتار مشکل می شوند

این مسئول اظهار داشت: در حال حاضر شهرداری ها ممکن است به دلیل کمبود منابع درآمدی گاهی گرفتار مشکل شوند و نتوانند حقوق پرسنل را به موقع بپردازند درحالیکه باید راهکارهایی اندیشیده شود که خیال شهرداری از بابت حقوق راحت شود.

وی خاطرنشان کرد: همچنین باید شرایطی فراهم شود که شهرداری ها مجبور نباشند در زمنیه زیرساختها هزینه کنند و این موارد از جای دیگر تامین شود تا شهرداری ها بتوانند به امور دیگر بپردارند وخیالشان از این بابت راحت باشد.

تمدید دوره شوراها فرصتی برای جبران کاستی ها است

تابش فر افزود: تمدید دوره شوراها یک امر بسیار مطلوب است و فرصتی دوباره برای جبران کاستی ها و کاهش مشکلات محسوب می شود که باید از این فرصت به دست آمده به بهترین نحو استفاده شود.

وی یادآور شد: نباید به راحتی از کنار مسئله تمدید دوره شوراها بگذریم بلکه باید از هم اکنون برای استفاده بهینه از زمان اضافه شده برنامه ریزی کنیم تا تلاشها به ثمر بنشیند.

این مسئول گفت: همچنین لازم است نشستهای آموزشی برای شهرداری ها و شوراها در استان تهران تداوم داشته باشد تا شاهد رشد کیفی و ارتقای کیفی امور باشیم و عملکرد شوراها و شهرداری ها بیشترین بازدهی را به همراه داشته باشد.

تابش فر اظهار داشت: تلاش ریاست شورای عالی استانها در جهت کاهش مشکلات شوراهای اسلامی تاثیر فراوانی داشته و همواره قدردان تلاشهای آقای چمران هستیم.

22 هزار و 500 دهیاری در کشور داریم

وی خاطرنشان کرد: هزار و 91 شهرداری و 22 هزار و 500 دهیاری در کشور داریم و باید به موازات توجه به مشکلات شهرداری ها از مشکلات دهیاری ها نیز غافل نشویم. زیرا آنها نیز در این زمینه نیازمند توجه و حمایت بیشتر هستند.

این مسئول افزود: حقوق شهردارها سالها تغییر نکرده بود درحالیکه به دنبال سالها تلاش موفق شدیم این حقوق را افزایش دهیم ضمن اینکه شاهد افزایش حق الجلسه ها نیز بودیم.

وی یادآور شد: آسیبهای شوراها و شهرداری باید به دقت بررسی و مطالعه شود و بهترین نظرات کارشناسی برای از میان برداشتن این آسیبها ارائه شود و مورد استفاده قرار گیرد.