به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل چهارشنبه شب طی سخنانی در این همایش، با تبیین نقش روحانیون در ترویج دین و شکل دهی افکار عمومی ماه رمضان را بهترین فرصت برای خودسازی، تزکیه و ترویج احکام الهی دانست.
حجت الاسلام مهدی ستوده وجود مساجد تعطیل شده در استان را قابل قبول ندانست و بر لزوم ارتقا ارتباط روحانیون با مردم بویژه نوجوانان و جوانان تاکید کرد.
وی اظهار داشت: قبل از پیدایش مدارس، مساجد به عنوان یگانه مرکز مهم آموزشی، فرهنگی و سیاسی در جوامع اسلامی مطرح بودند و رونق دهی بیشتر به مساجد بویژه در ماههای رمضان و محرم ضرورت است.
وی با اشاره به آمادگی مساجد و مکانهای مذهبی برای ضیافت ماه مبارک رمضان افزود: باید در تمام مناطق شهری و روستایی محافل قرآن و مجالس برای بهرهگیری از فیوضات این ماه فراهم شود.
ستوده با تأکید بر فضائل خواندن قرآن و حضور در محافل قرآنی در ماه مبارک رمضان تصریح کرد: امیدواریم در این ماه گرانقدر الهی جلسات قرائت و تفسیر قرآن کریم به شکل فراگیر برگزار شده و همگان از فیوضات این ماه توشه بردارند.
وی همچنین از واگذاری مدیریت اجرای برنامههای فرهنگی و دینی به مردم در این استان خبر داد و اضافه کرد: این مهم در راستای پررونق شدن برنامهها به اجرا گذاشته خواهد شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ابراز داشت: اگر مردم در رأس کارهای فرهنگی، مذهبی و اعتقادی قرار گیرند، برگزاری مراسم به شکل منسجم و همراه با ثمرات ماندگار خواهد بود.
وی ماه رمضان را فرصتی برای بازیابی قوای تشکلهای مذهبی مردمی و انسجام فعالیتهای آنها دانست و یادآور شد: تشکلهای مردمی و هیئت امنای مساجد باید در جذب آحاد مختلف مردم بویژه جوانان به مساجد همت کنند زیرا مسجد بهترین مکان تربیتی و اصلاح امور است.
معاون فرماندار مشگین شهر نیز در این همایش از تخصیص اعتباری بالغ بر 10 میلیارد ریال طی یک سال گذشته برای عمران و آبادانی مساجد و امورات فرهنگی این شهرستان خبر داد.
سیدحمید عباداللهی با اشاره به اعزام 60 روحانی و مبلغ به روستاهای دورافتاده این شهرستان همزمان با ماه مبارک رمضان خاطرنشان کرد: ستاد برگزاری مراسمات مذهبی و دینی با عضویت دستگاههای فرهنگی و اجتماعی در این شهرستان فعال شده است.