رحمت الله رحمانی در گفتگو با خبرنگار مهر در رشت افزود: علاوه براین در100هزار هکتار نیز گونه های چون توسکا و افرا کاشته می شود.
وی با اشاره به اینکه در زراعت چوب، درخت فقط با هدف مصرف چوب، آن هم درعرصه های غیرجنگلی کاشته می شود تا از قطع درختان جنگلی، تا آنجائیکه ممکن است، جلوگیری شود.
مدیرکل منابع طبیعی گیلان همچنین با بیان اینکه شهرستانهای صومعه سرا وآستانه اشرفیه، دو قطب اصلی زراعت چوب در گیلان هستند، اظهارداشت: سالانه حدود 450 هزارمترمکعب چوب، معادل دو و نیم برابر چوبی که سالانه از جنگلهای گیلان برداشت می شود، از مزارع چوب صنوبر این استان به دست می آید.
وی همچنین سریع رشد بودن، تکثیرآسان و سازگاری اکولوژیکی گونه درختی صنوبر را ازجمله عوامل انتخاب این گونه برای توسعه زراعت چوب دانست.
رحمانی بیان داشت: درحال حاضر سالانه درگیلان، حدود 200 هزارمترمکعب چوب نیز، ازطریق زراعت گونه های دیگری چون توسکا وافرا تولید می شود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان یاد آور شد: اگر 650 هزار متر مکعب چوب به دست آمده از زراعت چوب در گیلان را با 200 هزار متر مکعب چوبی که سالانه از جنگلهای گیلان برداشت می شود، جمع کنیم در می یابیم تولید چوب در گیلان، مازاد بر مصرف این استان است و در نتیجه بخشی از آن، راهی استانهای دیگر به ویژه تهران و قم می شود.