استان تهران - خبرگزاری مهر: معاون پژوهش، آموزش و کارآفرینی وزارت تعاون گفت: کامل نبودن بانک ملی اطلاعات اشتغال بر مشکلات حوزه کار افزوده است و این بانک باید در کامل ترین شکل ممکن راه اندازی و تکمیل شود.

غلامحسین حسینی نیا در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: به دلیل کامل نبودن بانک اطلاعاتی در خصوص اشتغال، تصویر درستی از وضعیت اشتغال در کشور نداریم درحالیکه اگر این بانک تشکیل شود، اطلاعات واقعی تری در این زمینه خواهیم داشت.

وی ادامه داد: برای حل مشکلات اشتغالزایی لازم است دیدگاه کامل و واقع گرایانه ای در خصوص مسائل مربوط به این امر داشته باشیم زیرا بدون آن نمی توانیم برنامه ریزی درستی برای برداشتن موانع اشتغال در کشور انجام دهیم و بسیاری از تلاشهای صورت گرفته بی ثمر می ماند.

موازی کاری در ارائه اطلاعات اشتغال

این مسئول بیان کرد: مراکز اطلاع رسانی مختلفی به ارائه اطلاعات مربوط به مسئله اشتغال می پردازند اما بین انها هماهنگی کافی وجود ندارد و در برخی از موارد شاهد موازی کاری هایی نیز هستیم که این امر نیازمند تغییر است.

وی عنوان کرد: تداوم این موازی کاری ها به معنای اتلاف زمان، هزینه و انرژی است و باید در اسرع وقت این موازی کاری ها متوقف شود و یک فعالیت منسجم و یکدست جای آن را بگیرد.

نهایی شدن سند اشتغال دستگاه ها بسیاری از مشکلات را حل می کند

حسینی نیا خاطرنشان کرد: تبیین و نهایی شدن سند اشتغال دستگاه ها بسیاری از مشکلات را از سر راه برمی دارد و به دستگاه ها و وزارتخانه های ذیربط در زمینه کاهش مشکلات اشتغالزایی کمک می کند ضمن اینکه اجازه نمی دهد بسیاری از مشکلات به وجود آید.

در زمینه رفع موانع اشتغالزایی، الگوهای بومی ترسیم شود

وی اضافه کرد: لازم است در زمینه رفع موانع اشتغالزایی، الگوهای بومی ترسیم شود و اگر قرار است از الگوهای خارجی اقتباس شود، حتما باید بومی سازی صورت گیرد تا شاهد بالاترین میزان بازدهی و کمترین اتلاف هزینه، زمان و انرژی باشیم.

این مسئول افزود: ممکن است بخشهایی که از اینگونه الگوها برای استفاده در کشور ما نیازمند تغییر باشند که باید این تغییر به بهترین نحو انجام گیرد.

حسینی نیا یادآور شد: در این خصوص باید شرایط بومی را همواره در نظر داشته باشیم تا فعالیتهای انجام گرفته، بیشترین میزان بازدهی را به همراه داشته باشد و نتایج مد نظر و مطلوب حاصل شود.