به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روابط عمومي شهرداري تهران مهندس مجتبي شكري با اعلام اين مطلب افزود: تاكنون براي 8 تا 10 هزار واحد شغلي ظرفيت سازي شده تا بتوانند انتقال پيدا كنند ، اما لازم است اين ظرفيت به سه برابر افزايش يابد.
وي با اشاره به مكان هاي تعبيه شده براي اصناف درودگر، آهن كار، تراشكار، ماشين ساز و فلز تراش و... گفت: تمام پروژه هاي احداث شده و در حال تكميل با بودجه خود اصناف صورت گرفته و هيچ كمكي در اين خصوص از سوي دولت انجام نشده است.
معاون فني و عمراني شركت ساماندهي مشاغل شهر تهران در خصوص تمهيداتي كه شهرداري براي خروج مشاغل مزاحم و آلاينده در نظر گرفته است، گفت: واگذاري زمين با قيمت مناسب و همچنين اعطاي جواز ساخت مجتمع واقع در جاده خراسان (خاوران) با قيمت مناسب از سوي شهرداري براي تسريع در خروج مشاغل مزاحم و آلاينده صورت گرفته است.
شكري تاكيد كرد: شهرداري هيچ وظيفه و تعهدي در قبال تهيه زمين و مكان جديد براي اين قبيل مشاغل ندارد و اگر اقدامي صورت مي گيرد در راستاي تعامل و همكاري با اصناف مورد نظر است.
وي افزود: بر اساس مصوبه قانوني سال 1344 شهرداري موظف است طبق بند 20 از ماده 55 قانون شهرداري در خصوص جلوگيري از ايجاد و تاسيس مشاغل و صنايع مزاحم و آلاينده ممانعت و نسبت به تعطيل و تخريب و انتقال به خارج از شهر اقدام كند.