قم - خبرگزاری مهر: فرماندار قم از شهرداری‌ها خواست ابتدا زیرساخت‌های لازم را فراهم کرده و سپس فعالیت خود را جهت آبادانی شهر آغاز کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، عبدالسعید حقیقی مقدم ظهر یکشنبه در چهارمین کارگروه کمیته ویژه پیگیری مصوبات استانی استاندار در سفر به بخش سلفچگان قم که در محل فرمانداری و با حضور نمایندگان تام الاختیار ارگان‌های مربوطه برگزار شد خطاب به شهردار سلفچگان گفت: اگر شهرداری خیابانی را آسفالت کرد و زیرسازی‌های لازم را انجام داد اما بعد از پایان کار اداره‌ای آمد و تقاضای حفاری کرد باید تمام خسارت را بگیرد اما وقتی هنوز کاری نشده و زمین بایر است حق اخذ مبلغی را ندارید.

وی ادامه داد: شهرداری نباید دست روی دست بگذارند تا منطقه‌ای آباد شود و بعد به سراغ آب و برق و ... برود بلکه پیش از انجام هر اقدامی باید تمامی زیر ساخت‌ها را مستقر و سپس فعالیت خود را آغاز کند.

هفته آینده دور اول پیگری مصوبات تمام می‌شود

فرماندار قم گفت: این که تنها یک بخش از مجموع بخش‌ها باقی مانده که به مصوبات آن در هفته بعد رسیدگی خواهد شد و در دور دوم دستگاه‌های مختلف باید پیشرفت فیزیکی طرح‌ها را گزارش دهند.

حقیقی خاطر نشان کرد: از این هفته تیم‌های بازرسی را جهت برسی وضعیت پروژه‌ها اعزام می‌کنیم و از تمامی مدیران می‌خواهم در هنگام بازرسی در محل حاضر باشند.

وی در ادامه به تفکیک صورت گرفته در رسیدگی به مصوبات سفر استاندار به بخش‌های قم اشاره کرد و گفت: مصوبات ما دو نوع هستند. دسته اول شامل مصوبات سفرهای  استاندار است و دسته دیگر مصوبات سفرهای وی به محلات را دربر می‌گیرد که پیگیری دسته دوم از حیطه وظایف ما خارج شده است.

فرماندار قم به تمامی مدیران اعلام کرد که اراده استان بر عملیاتی شدن مصوبات سفرهای استانی است اما این به معنای زمین گذاشتن دیگر پروژه‌ها نیست و باید سعی شود تمامی امور با حفظ تعادل انحام شود.

دبیرستان دخترانه روستای چنداب ساخته می‌شود

همچنین در ادامه این کارگروه مصوبات سفر استاندار بررسی شد که از مهم‌ترین آنها می‌توان به احداث دبیرستان دخترانه در روستای جنداب اشاره کرد.

 دراین رابطه رئیس سازمان نوسازی مدارس قم با بیان این که تصویب این طرح بدون درنظر گرفتن اعتبارات لازم انجام شد، خاطرنشان کرد: با این حال ما اعتبارات لازم را تهیه کردیم و دفتر فنی در حال انجام مراحل کار است و در حال حاضر نیز نقشه‌ها تهیه شده که به زودی مرحله عمرانی آغاز می‌شود.

نماینده مخابرات نیز در رابطه با راه اندازی اینترنت پرسرعت گفت: هم اکنون شهر سلفچگان از اینترنت برخوردار است و تا دو هفته دیگر نیز از مترنت برخوردار می‌شود.

در ادامه جلسه در خصوص 50 میلیون تومان اعتیار تجهیز کتابخانه‌های مساجد بخش سلفچگان مقرر شد کمیته‌ای شامل نماینده بسیج‏، امام جمعه، اداره کل کتابخانه‌ها‏ و بخشدار تشکیل و لیست کتابخانه‌های مورد نظر تهیه شود و پس از آن اعتبارات لازم تخصیص پیدا کند.

در این رابطه سید جواد آل احمد، بخشدار سلفچگان از نماینده اداره کل کتابخانه‌ها درخواست کرد که اعتبارات صرفا در موارد مقرر هزینه شوند.

همچنین در خصوص گازرسانی به شهرک 80 هکتاری سلفچگان نیز نماینده اداره گاز اظهار داشت: آمادگی لازم در این اداره وجود دارد اما پیش از آغاز به کار لازم است میزان گاز مصرفی منطقه مشخص شود تا بعد از ایجاد زیرساخت‌ها با مشکل مواجه نشویم.

وی در رابطه با گازرسانی به روستاهای یکه باغ و سنجگان‏ ابراز داشت: مراحل بازاریابی‏، نقشه برداری و انتخاب پیمانکار به اتمام رسیده و پروژه‌ها در حال اجرا است و پروژه روستای میچه نیز درحال مطالعه است.

نماینده اداره گاز در خصوص وضعیت گاز رسانی به 7 روستای نیزار نیز گفت: مراحل عمرانی قلعه‌چم‏ و چشمه علی تمام شده است اما چون انشعاب باید از خط سراسری انجام شود نیاز به رایزنی بیشتر دارد و در 5 روستای دیگر نیز در حال نصب انشعاب هستیم.

همچنین در پایان جلسه مقرر شد دانشگاه علوم پزشکی هر چه سریع‌تر نسبت به اخذ زمین مرکز بهداشت شبانه‌روزی سلفچگان اقدام کند.