رئیس فراکسیون روحانیون مجلس از برنامه‌های شبانه فرهنگسراها درماه رمضان انتقاد کردو گفت: آیا وجود سینما در طول روز کافی نیست که اکنون برای مردم در ماه مبارک رمضان سینمای شبانه راه‌ انداخته‌اند و آیا طراحان این کار می‌خواهند در شب‌های رمضان در سینما احیا بگیرند؟

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر حجت‌الاسلام محمد تقی رهبر  در حاشیه جلسه علنی امروز چهارشنبه مجلس در جمع خبرنگاران گفت: برخی از مومنان و متدینین نسبت به برنامه‌های شبانه فرهنگسراها در ماه مبارک رمضان انتقاد دارند.

وی با بیان اینکه در برنامه‌های فرهنگسراها از هنرمندان دعوت می‌شود تا برای مردم برنامه‌های هنری اجرا کنند افزود: شنیده شده این برنامه‌ها به برخی حرکات هم منجر شده است.

رئیس فراکسیون روحانیون مجلس گفت: فرهنگسراها باید فرهنگساز باشند نه ابتذال‌سرا و شهرداری باید توجه داشته باشد که نباید در مجموعه‌های فرهنگی کارهای غیرفرهنگی و غیرشرعی انجام شود.

رهبربا اشاره به طرح اذان تا اذان برای پخش فیلم‌ در سینماها از این موضوع نیز انتقاد کرد و پرسید: آیا وجود سینما در طول روز کافی نیست  که اکنون برای مردم در ماه مبارک رمضان سینمای شبانه راه‌ انداخته‌اند و آیا طراحان این کار می‌خواهند در شب‌های رمضان در سینما احیا بگیرند؟

وی اضافه کرد: یکی از تبعات راه‌اندازی سینماهای شبانه این است که بسیاری از خانواده‌ها از حضور در برنامه‌های معنوی و انسان‌ساز در مساجد باز می‌مانند.

وی با اشاره به اعتراض کمیسیون فرهنگی مجلس به طرح اذان تا اذان اظهار داشت: مجمع روحانیون مجلس حتما موضوع اذان تا اذان را بررسی کرده و از وزیر ارشاد که فردی متعهد واصولگرا است، پاسخ می‌خواهد.

رهبر ادامه داد: وزیر ارشاد باید معاونت سینمایی را توجه دهد که برنامه‌های سرگرم‌کننده نباید مانع عبادت مردم درماه رمضان شود و شب‌زنده‌داری مردم برای عبادت در ماه خدا نباید صرف کارهای بیهوده و دنیوی شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس گفت: برخی می‌گویند در فضای فرهنگی موجود قصد داریم فرهنگ‌سازی کنیم تا مثلا افرادی که به ماهواره گرایش دارند جلب شوند اما کسی که اهل ماهواره باشد، در این ایام هم پای ماهواره است و ما نباید به خاطر این افراد دچار خطا شویم.

رهبر با بیان اینکه عده‌ای در شب‌های ماه رمضان پای سریال‌های تلویزیونی می‌نشینند، عده‌ای به فرهنگسراها و سینماها می‌روند و فرصت برای عبادت باقی نمی‌ماند، به کلامی از خواجه عبدالله انصاری اشاره کرد که پیر هرات می‌گوید "در کودکی پستی، در جوانی مستی و در پیری سستی پس کی خداپرستی؟ ".

وی در پایان تصریح کرد: فضای هنری جامعه ما و اماکن عمومی فرهنگی ما که  دربعضی  آنها اتفاقات ناهنجار هم می‌افتد، نباید باعث خلوتی مساجد ما شود و سرگرم کردن مردم نباید به بهای دوری آنان از عبادت تمام شود.